![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υ.Γ. Δεν έχω "πόρσε" kardia μου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Tα κρατικά οχήματα δεν έχουν ασφάλεια γιατί εγγυάται το …κράτος. Δηλαδή είναι ασφαλισμένα στο κράτος και όχι σε ασφαλιστική εταιρία. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ανασφάλιστος δεν οδήγησα ποτέ και τίποτα.
Το Forester όταν δεν είχα τα φράγκα (660τέλη+500 ασφάλεια) να το κυκλοφορήσω, κατέθεσα πινακίδες. Το πούλησα, και για να το δώσω (έπρεπε να το δει ο μηχανικός των υποψηφίων οδηγών κλπ) πήρα πινακίδες, έκανα ασφάλεια για 1 μήνα και έφυγε το αυτοκίνητο. Δεν αντιλαμβάνομαι πώς, όταν δεν έχω 500 € για ετήσια ασφάλιση (χοντρικά μιλάω, μπορεί για ένα αυτοκίνητο 4000 κ.εκ. να είναι 1000), θα βρω τρόπο να πληρώσω 5000€ μια ζημιά που θα προκαλέσω σαν ανασφάλιστος. Βέβαια ο καθένας με τη λογική του και την τσέπη του..... Εκείνο που δε χωράει καμιά λογική, είναι πώς κάποιος θα πληρώσει κανά εκατομυριάκι, όταν προκαλέσει βαριές σωματικές βλάβες, ή απώλεια ζωής!!!!! Γι αυτό υπάρχουν οι ασφαλιστικές, γι αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε ασφαλισμένοι! Αν δεν έχω, δεν κυκλοφορώ. Παίρνω παπάκι, ΜΑΤΙΖ 800 κι οτιδήποτε φτηνό και κυκλοφορώ ... ΥΓ: @vaska, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη σκέψη σου....... Δηλαδή όποιος γράφει σε ένα φόρουμ, πρέπει να εξασφαλίζει τη συγκατάθεση των διαχειριστών; Κι αν γράψει κάτι με το οποίο οι διαχειριστές διαφωνούν (ή και των σύνολο των χρηστών), τι πρέπει να γίνει; |
|
|||
|
|||
![]()
σωστος ο φορεστερ.
Sent from my iPhone |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
xaxaxa παρανόησες αγαπητέ, δεν έλαβες υπ' όψιν σου τα εμότικονς, Σκωπτική ήταν η γραφή μου απάντηση σε παραπάνω ποστ. Τελικά το πλκγιο δεν μπορεί να μεταφέρει το ύφος όσες εικονίτσες κι αν βάλουμε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αμα εγγυάται το κράτος είμαι ήσυχος! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΟΚ τώρα τα είδα ![]() Στον king C αναφερόμουνα, αλλά κι αυτός καλαμπούρι έκανε, μάλλον. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επίσης με το που θα αρχίζει να πληρώνει το κράτος, θα είμαι εντάξει και με τις ασφάλειές μου. Όσο για το επάγγελμα του ανασφάλιστου που αναφέρεις, δεν είναι επάγγελμα, άθλημα είναι, όπως έγραψα. Μην τρελένεσαι. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μέσα στην άθληση σε βρίσκω Χρησταρα ![]() Και έπειτα μας λες όταν σε ρωτάμε: "όχι ρε παιδια, δεν είμαι σε... γραμμωση ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|