![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά!
Τελικά, οι βρωμιάρηδες αυξάνονται και πληθύνονται!!! Τυχαίο...; |
|
|
|||
|
|||
|
πολύ χώμα ρε παιδιά, πολύ σκόνη, πολύ κροκάλα αλλά μου άρεσε.......πρώτη φορά πάτησα χώμα και ε΄γω και η χοντρή και με ασφάλτινα λάστιχα, ( πάντως τα michelin, δεν έπαθαν τίποτα μετά από τόση ταλαιπωρία, ούτε ένα τόσο δα σκισιματάκια)
σπάσαμε παρθενιές όπως είπε και ο Χρήστος πιο πάνω θέλω να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου όλη την παρέα που μου έδωσαν την χαρά να ταξιδέψω μαζί τους και να αποκτήσω καινούργιες εμπειρίες..... πραγματικ'ά χάρηκα που σας γνώρισα σε τέτοιες συνθήκες αν και δεν με αφήνατε να κάνω ούτε ένα τσιγαράκι........ να είμαστε καλά να το ξανακανουμε και να βάλουμε σε εφαρμογή γρήγορα μαι ιδέα που έπεσε στο τραπέζι για άλλο ένα ταξιδάκι αστραπή στη γειτονική Βουργαρία ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
A new adventure is borned....
|
|
|
|||
|
|||
|
έβγαλα είδηση;;;;;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Bρε αμα μπεις στο χωρο, χορευεις.......
![]() Για Βουλγαρια εχετε βαλει ημ/νια η το αφησατε ανοιχτο
|
|
|
|||
|
|||
|
Α Φ Ω Ν Ο Σ
... Πού να χωρέσουν όλες οι φατσούλες θαυμασμού, συγχαρητηρίων, επικρότησης κτλ κτλ που θέλω να βάλω; Θα περιοριστώ σε αυτή: ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εϊ...!Αυτος που ειναι με την πλατη μου ηπιε την κοκα-κολα μου εκεινη την μερα!!
(Τωρα το θυμηθηκα).
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
φιλαράκι με την δίψα που είχα δεν έβλεπα τι έπινα ![]() και κάτι δεν μου κόλλαγε καλά με την γεύση........ ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο ρε παίδες,αυτό είναι ταξίδι.....Μακρυά από τα δήθεν,μέσα στα βουνά,στα χώματα ,μέσα στη φύση....
Αν πω πως δεν σας ζήλεψα θα πω ψέμματα.... Καλά να περνάτε και να κάνετε πάντα τέτοια ωραία χιλιόμετρα.... |
![]() |
|
|