![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παίδες!Αυτά είναι..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επανερχομε κ συνεχιζω λοιπον....
μετα απο 2 πολυ ομορφες μερες στο ταλλιν ξυπναμε δευτερα πρωι κ περνουμε τον δρομο για ριγα. αρκετη βροχη κ αερα κατι που δεν το περιμεναμε αλλα δεν μασαμε. αδιαβροχα κ δρομο... φτανοντας στην ριγα παμε στο μοτελ που ειχαμε κλεισει απο το booking. ηταν ακριβως στο κεντρο της παλιας πολης κ διπλα σε ολα τα μαγαζια... μπανακι κ εξω για βολτα.. Η ριγα απο την αρχη δεν μας εκανε καθολου καλη εντυπωση μεχρι που σκευτομασταν να μην μεινουμε 2 μερες... ολα αλλαξαν μετα απο λιγες ωρες κ αρκετες βολτες. ηταν τελικα η πολη που φτιαχτηκε για εμας.... ξεκουραση βολτες ποταμι μεσα στην πολη κ ατελειωτες πλατειες ατελειωτες ομως. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
17 μερα του ταξιδιου μας κ το προγραμμα ελεγε βαρσοβια....
που να ξεραμε τη θα τραβηξουμε μεσα στην πολωνια, οι δρομοι χαλια οι οδηγοι να λες θα μου κοψουν τον δρομο δεν θα μου τον κοψουν..κινηση τρελη με πολλα φορτηγα κ τα χιλιομετρα να βγαινουν δισκολα. η θερμοκρασια αρχησε να ανεβαινει κ απο 5 βαθμους που ειχαμε σε νορβηγια μεχρι κ ελσινκι μεσα σε 4 μερες εχουμε ανεβει στους 25.. μας δυσκολεψε πολυ κ αυτο...κανουμε σταση σε ενα βενζιναδικο κ ξεχναω εκει το κινητο μου οταν το θυμηθικα ειμασταν μακρια για να γυρισουμε πισω.... μετα απο πολυ κουραση φτανουμε αργα το απογευμα στη βαρσοβια κ στο hotel που ειχα κλεισει... μπαινω μεσα κ τους λεω οτι εχω μια κρατηση κ μου λενε οχι για σημερα για εχθες.... τρελααααααα παλι καλα καταλαβαν οτι ειχαμε κανει λαθος κ οτι ειχαμε χασει της μερες... μας εβαλαν στο ιδιο δωματιο χωρις καμια επιπλεον χρεωση... βγηκαμε μια βολτα πηραμε απο μια πιτσα φαγαμε κ κοιμηθηκαμε πολυ γρηγορα. δυστιχος απο αυτη την μερα δεν εχω καμια φωτο... βλακεια μου αλλα δεν εβγαλα καμια.. το πρωι της επομενης ξεκιναμε για κρακοβια. θα περνουμε πρωτα απο το αουσβιτς κ το μεσημερακι κρακοβια. για το αουσβιτς τι να πω τωρα??? διαβαζω πολλα σε αλλα ταξιδιωτικα αλλα νομιζα οτι υπερβαλαν λιγο... τελικα μονο οτταν μπαινεις εκει μεσα καταλαβαινεις τι νιωθεις πραγματικα... λενε οτι μυριζει ακομα θανατος εκει.. δεν ξερω αν ο θανατος εχει μυρωδια αλλα μυριζε ασχημα κ μαζι με ολα αυτα που εβλεπες σε εκανε να νιωθεις απαισια.. κανα 2 φωτο μονο ετσι για την ιστορια ![]() ![]() απλα φρικη ![]() μετα απο κανα 2 ωρες φυγαμε με βαρια καρδια. πηγαμε κρακοβια καναμε το μπανακι μας κ βγηκαμε βολτα στην πολυ ομορφη πολη. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
19 μερα του ταξιδιου κ παμε για μπρατισλαβα... η ψυχολογια στα ταρταρα γιατι το ταξιδι τελειωνει τοσο γρηγορα.... καθε μερα η θερμοκρασια ανεβαινει 5 βαθμους κ ταξιδευουμε με 30 πλεον.. αυτο μας κουραζει συν οτι δεν εχουμε καλη ψυχολογια.. το παλευουμε ομως... καφεδακι στο δουναβη μπροστα κ χαλαρη βολτουμε με συζητηση κ απολογισμο του ταξιδιου..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() βλεποντας αυτη την εικονα απο το παραθυρο του ξενοδοχειου κ συζητοντας για ολα αυτα που περασαμε τοσες μερες με το νικο μας πηρε ο υπνος... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι έτσι...Στο Άουσβιτς πληρώσατε εισιτήριο?
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() αν πας μετα της 3 το μεσημερι ειναι free |
|