![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μέρα με την μέρα, διαπιστώνω τον παραπάνω τίτλο.
Εύκολα ο ένας κατηγορεί τον άλλον. Κριτές όλοι όλων με περίσσια σιγουριά. Πράγμα που κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν θα μας βγει σε καλό…. |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι αυτ΄οπου λέει ο GSmaniac κατ' επανάληψη κι έχω πει κι εγώ ουκ ολίγες φορές....
Ομαδοποίηση σε επαγγελματικές ομάδες και κατακερματισμός του κοινωνικού συνόλου - λαού.... Δε μας θέλουν λαό! Θέλουν ελεύθερους επαγγελματίες, στρατιωτικούς, ΔΥ, συνταξιούχους, εργάτες, κλπ.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εύκολα π.χ. εγώ, ρίχνω πίσω μου (δηλ δεν τα βλέπω) τα δικά μου κακά και βλέπω όλων των άλλων.. Νομίζω ότι είναι θέμα και δικό μας.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ασφαλώς! Εκεί βασίζεται η τεχνική τους, αυτό εκμεταλλέυονται! Γι αυτό το λέμε μπας και καταλάβουμε ότι πρέπει να βλέπουμε το πρόβλημα συνολικά και να μην τρώμε το "τυράκι" που μας πετάνε.... Να βλέπουμε και "τη φάκα" ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Ο λαός λέει ... ... η καμήλα, δεν βλέπει την καμπούρα της - βλέπει μόνο των άλλων ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Είναι αργά πλέον......... Η μάχη άρχισε!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Δεν το πάτε καλά Θόδωρε ... μην το βλέπετε κοντόφθαλμα ... Αυτό είναι το προφανές ... Ούτε να μας διαλύσουν θέλουν ούτε να μας διασπάσουν ... Δεν το έχουν ανάγκη ... είμαστε εξαθλιωμένοι ήδη από μόνοι μας ... Η αλήθεια είναι ότι, τα προβλήματα είναι ΥΠΑΡΚΤΑ και πολλά ... Η αβεβαιότητα μεγάλη ... ο φόβος για το τί θα μας ξημερώσει, ακόμη μεγαλύτερος ... Γι' αυτό ο κόσμος είναι "θολωμένος" κ αντιδρά σπαστικά, νευρικά και σπασμωδικά ... Τώρα θα μου πεις ... η ομοψυχία δεν θα βοηθήσει ??? Σίγουρα ναι !!! Αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα ... .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πλέον έχω βάλει σαν σκοπό, να βλέπω πρώτα τα δικά μου κακά και έπειτα όλων των άλλων!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι για την "κατσίκα του γείτονα",
έλεγε από παλιά ο λαός μας .... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό που υποστηρίζω Νίκο, είναι ότι αν υπήρχε ομοψυχία, δε θα περνούσαν οι ¨μεταρρυθμίσεις" έτσι για πλάκα, όπως τώρα.... Ασφαλώς και πρέπει να αλλάξουν πολλά κι απ' αυτά που ζούμε τώρα, πολλά είναι και στην κατεύθυνση που πρέπει. Κυρίως όσον αφορά στα έξοδα του Δημοσίου. Αλλά, - η φορολογία (ελεύθεροι επαγγελματίες, επιδόματα τέκνων... κλπ); - οι έμμεσοι φόροι (καύσιμα κυρίως!); - η καταράκωση της υγείας; - η απογύμνωση της άμυνας; - η παιδεία; - οι επενδύσεις που πήγαν ,... μετεκλογικά;;;; Για να σταματήσει το φαγοπότι στην υγεία, πρέπει να μην υπάρχουν καλύψεις για τον κόσμο; Για να σταματήσει το φαγοπότι των εξοπλισμών, πρέπει να μείνει αθωράκιστη η χώρα; Για έσοδα προϋπολογισμού, πρέπει να συνεχίσουν να διαφεύγουν και να φοροκλέβουν τα λαμόγια και να πληρώνουμε εμείς 2€/λίτρο αμόλυβδης; Πότε θα γυρίσει πίσω το δημόσιο τα λεφτά που οφείλει στις επιχειρήσεις; Και τόσα άλλα, που ΑΝ υπήρχε ομοψυχία, δεν είχαν καμιά ελπίδα να τα περάσουν... Δε θα υπήρχαν κιόλας Νίκο, αν το καλοσκεφτείς.... |
![]() |
|
|