![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Εχουμε κανενα νέο φίλε μου;
|
|
|
|||
|
|||
|
Ψαχνω ακομη για μεταφορικη..
Εσυ ειχες κανει κατι και πληρωσες λιγα λεφτα;;..γιατι εμενα μου ειπανε οτι στη χειροτερη θα πληρωσω γυρω στα 700€ με τα εργατικα. Απευθυνθηκες καπου; |
|
|
|||
|
|||
|
Απο οτι καταλαβαινω θα το κατεβασεις Αθηνα ε;;
Μεταφορικη Σωτηριου. Γκουγκλαρε το και παρτους τηλεφωνο. Θα σε δωσουν λυση και απο Σερρρες κατευθειαν Αθηνα. Ζητα και την ¨ευλογια¨ του πατερ vasorfa να σπρωξει και ο μανιακος.... Last edited by MOYTPO; 11-10-2012 at 12:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλος η bmw για να σου καλυψει ολη την ζημια πρεπει να πληροις καποιες προυποθεσεις ατυπα παντα:
1)να μην εχεις ξεπερασει τα 40,000χλμ 2)να ειναι μεσα στην 3ετια η μηχανη σ κ ας εχει ληξη 1 χρονο η εγγυηση σε αυτην την κατηγορια ημουν εγω κ μου καλυψαν ολο το σασμαν κ πληρωσα εργατικα 130-150 ευρω δεν θυμαμαι τωρα ακριβως. -Μια αλλη μηχανη ενος φιλου απο δω μεσα ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα......παρολο που ειχαμε τα ιδια χιλιομετρα 34,000χλμ εκεινου η μηχανη ειχε κλειση 4ετια κ η bmw του καλυπτε το 50% κ του ζηταγε 700 ευρω. η ####### ειναι οτι παροτι κ οι δυο μηχανες ηταν του 08' μοντελα κ με τα ιδια χιλιομετρα,εγω την ειχα πρει το 08/2009 καινουργια οποτε ηταν 3ετιας κ ο αλλος την ειχε παρει το 2008 ....γιαυτο το λογο δεν του το καλυψανε ολοκληρο!! πιστευω να σε βοηθησα... |
|
|
|||
|
|||
|
Υπαρχει μια πιθανοτητα να την γλιτωσα..μαλλον ειναι ρουλεμαν απο συμπλεκτη.
Θα μαθω μεσα στη βδομαδα. |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίος!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο η θεση που θα παρει το συνεργειο που ευτυχως για μενα η motion & style ηταν διπλα μου με τον καλυτερο τροπο. Και τους ευχαριστω πολυ για την σταση που κρατησαν
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχομαι φιλε μου να ειναι ρουλεμαν.Η πραγματικοτητα ειναι οτι το κιβωτιο της GS ειναι απαρχαιομενο ,επιεικως ΜΠ...ΛΟ τεχνολογικα κ ποιοτικα (γιαυτο κ το αλλαξαν στο καινουριο..ΑΜΗΝ! ),το πληρωσαμε κ θα το πληρωνουμε ακριβα ,οσο για unstoppable εδω πραγματικα γελαμε.....!
Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια!!! Last edited by stelth1; 13-10-2012 at 17:38. |
![]() |
|
|