![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους και να εχετε μια ομορφη κυριακη!
Σημερα αλλαξα στο ADV για 3η φορα μεσα σε 1.5 χρονο τη λαμπα απο τα φωτα πορειας γιατι καηκε. Εχω δοκιμασει 3 διαφορετικες μαρκες (ολες ιδιες προδιαγραφες με την εργοστασιακη) .ειναι φυσιολογικο ρε παιδια; Να εχει καποιο αλλο προβλημα που ισως πρεπει να κοιταξω; Sent from me using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ίδια και εγώ φίλε μου! 9 μήνες 5 λάμπες. Τετάρτη έχω ραντεβού για σέρβις και θα το θέσω το ζητηματάκι να δώ τί θα μου πουν....
Ας είναι βέβαια μόνον αυτό..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νο problem
σε όλους συμβαίνει ![]() Υπάρχει κι άλλο σχετικό νήμα και πολύ εκτενές θα έλεγα! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως 2 χρονια τιποτα ακομα....Για κοιταξτε το...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να αφήνετε να ολοκληρωθεί το check engine και μετά μίζα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λες έχει να κάνει αυτό ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα πρώτα τέσσερα χρόνια, προτού τοποθετήσω xenon, μου είχε κάψει καμιά δεκαριά. Μακροβιότερη η μαμίσια, άντεξε ένα χρόνο. Οι υπόλοιπες καίγονταν ανά 7000 χμ, τουλάχιστον αυτή την αυθαίρετη ακολουθία παρατήρησα, μιας που η χρήση της μηχανής είναι αποκλειστικά ταξιδιωτική, οπότε και οι ώρες λειτουργίας της λάμπας πιθανότατα οι ίδιες. Με τα xenon έλυσα το επικείμενο πρόβλημα, αν και απέκτησα στο κάτοπτρο του προβολέα ένα μικρό και μόνιμο θάμπωμα. Προφανώς οι προδιαγραφές του κατόπτρου δεν είναι οι επιθυμητές για τα xenon που τοποθέτησα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω δώσει ποτέ μίζα πριν ολοκηρωθεί το check engine.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η στο ταξίδι ή στη πόλη τα χιλιόμετρα όπως λες μετράνε ![]() Ωραία παρατήρηση !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εδω και περίπου
45.000km και 2,5 χρονια κανένα πρόβλημα!!! ![]() (με τα hid xenon...made in china ![]() και μάλιστα με κόστος κοντα στα 35-40€ αν θυμάμαι καλα!!!!) |
![]() |
|
|