![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο σε ολους σας. Θα βρεθούμε και απο κοντά, που θα πάει, σας χρωστώ, γιατι και ετσι, διαδικτυακά σας νιώθω παρεάκι και περνώ καλά μαζί σας, καλά ναμαστε όλοι.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Tελικά η repetition μας βγήκε πιο super....
ήταν σαν μια καλομαγειρεμένη συνταγή, με όλα τα υλικά στις σωστές ποιότητες και ποσότητες,, Είναι μεγάλη υπόθεση μέσα στις κ ω λ οκαταστάσεις που περνάμε όλοι να βλέπεις τόσα χαμογελαστά πρόσωπα... ![]() ![]() Ειρήνη ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και την περιποίηση... ![]() Νάκο δεν υπάρχεις... ![]() Oι Σερραίοι είναι ωραίοι!!! ![]() Ηλία σσσσωραίος...
|
|
|
|||
|
|||
|
Κρίμα δυο συνεχόμενες φορές να γίνεται ο καφές δίπλα στο σπίτι μου, κι εγώ να είμαι για δουλειά μακριά. Θα τον κρατήσουμε μόνιμα τον καφέ west coast?
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν μπορούμε να βάλουμε #### κάτω., δεν βλέπεις τι γίνεται.,.,., .,.,δεν τα μπορούμε τα μόνιμα αδελφέ.,,., ![]() .,.ποιος ξέρει άραγε που θα μας φέρει .,., η μοίρα .,., την άλλη φορά.,., να πίνουμε ντεμέκ καφέ.,.,
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
O "Καφές" της Βόρειας Παρέας είναι τσιγγάνος.... αλλά και μια ευκαιρία για mini βολτούλα,,,,, Μείνετε συντονισμένοι μέχρι τον επόμενο...
Last edited by Sakis; 03-12-2012 at 11:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
:P ![]() Sent από δώ.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ο καφες θα γινει στο κεντρο αλλα δεν εχω επαφη με τους οργανωτες ![]() χου χου ενα δυο ενα δυο
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
akoyei ., ακουει.,, το πουλακι τσιου τσιου.,.,., ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|