![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Kαλά να περνάτε πάνω και τα φιλιά μας σε όλους !!!!
|
|
|
|||
|
|||
![]() παει η τριτη...πφφφ πως θ ανεβουμε Μακρυνιτσαααααα μπλεξαμε για τα καλα... ![]() sent from my galaxy S2 |
|
|
|||
|
|||
|
Πω πω πω!!!
φατσούλες γνωστές που έχω καιρό να δώ ![]() ![]() Καλά τσίπουρα και το νού σας στην Βροχή ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Μπράβο παίδες ... απ' ότι βλέπω το ... "κάψατε" ... ![]() .
|
|||
|
|||
|
Αυτο το παιδι διπλα στον Νικολα με τα γκριζοπα γενακια και την ανοιχτόχρωμη την μπλουζα?????καινουριο ειναι???..
![]() Θανασακο μας έλειψες φιλαρακι...Να περνατε καλα...και καλα ξεμπερδεματα ...και οσο για χιονια ???μην φοβου...ειναι ο Τσιτσος εκει.... ![]() ![]() ![]() ![]() ααααααα ΔΕΝ αντεξα.....![]() ![]() ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ....ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ,... |
|
|
|||
|
|||
|
το προβλημα δεν ειναι οτι μπλεξατε.,.,.,..,.,.,
αλλα πως θα ξεμπλεξετε????? ![]() καλα να περνατε φιλαρακια.,.,.
|
|
|
|||
|
|||
|
ενταξει μαγκες τα καταφεραμε!
φτασαμε στ παλιοαρχοντικο που μας κλεισανε αυτοι οι παλιο βολιοτες....χαλια μαυρα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() respect στην βολιοτικη παρεα! ευχαριστουμε για την φιλοξενια Χρησταρα, Τολη, Κωλοχτυπακο Θανασαρα γιγαντα, Σωτο, Νικολα sent from my galaxy S2 |
|
|
|||
|
|||
|
.και οσο για χιονια ???μην φοβου...ειναι ο Τσιτσος εκει....
![]() ![]() ![]() ![]() ααααααα ΔΕΝ αντεξα.....![]() ![]() [/QUOTE] εγω τουλαχιστον, δεν κανω τον λασπωτηρα μου ραμπα προσπερασης ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ελπιζω να πονεσε... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
SUPER φιλαράκια, καλά να περνάτε!!!!
Χρηστάρα!!!!, φιλιά ρε!!!! |
|
|
|||