![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πολύχρονη κοπελιά και πάντα όρθια !!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Το φόρουμ έχει μεγαλώσει και είναι λογικό να μου διαφεύγουν και κάποια ποστ αν συνυπολογίσεις και ότι αυτή την περίοδο δεν προλαβαίνω να μπω καν ε τότε είναι αυτονόητο.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΎΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Donatella ..............ΣΥΓΝΩΜΗ για την καθυστέρησή Χρόνια πολλά σου εύχομαι .............................Θα στείλω αηδόνια του βουνού για τα γενέθλια σου .......................................Πουλιά του παραδείσου και να σου στέλνει ο θεός ...............................Για να σου πουν Χρόνια Πολλά ότι ποθεί η καρδιά σου." ................................ Κι ότι ποθεί η ψυχή σου..." ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά όλες και όλους ( και 'σάς, φίλοι gb1200 και JOHN-X ) για τις όμορφες ευχές σας!
Όσο για 'σένα, EOD_Κ9 και τσι όμορφες μαντινάδες σου, ένα έχω έχω να πω : " από καρδιάς σ'ευχαριστώ, για τ' όμορφά σου λόγια και καθόλου να μη σκας για τα ημερολόγια..! " |
|
|
|||
|
|||
|
Χρονια Πολλά....
|
|
|
|||
|
|||
|
καλοχρονη με υγεια και χαρα
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδιά, μετά από πόσο χρονικό διάστημα μπορείς να εύχεσαι χρόνια πολλά. Ρωτάω για να δώ αν κάτι αντίστοιχο υπάρχει και για τα κεράσματα
|
|
|
|||
|
|||
|
Donatella χρόνια πολλά
έστω και καθυστερημένα......Να είσαι γερή, δυνατή και να μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ηντα λες μωρέ πάντα υπάρχει !!!!! απαε πινουμε κουπες για την νικη στο Ελ ΑΛΑΜΕΙΝ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Κωσταντίνα,
χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, ότι επιθυμείς, στην αγκαλιά σου και στη τσέπη σου να το βρεις
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρόνια Πολλά essel! | donnatella | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 35 | 08-09-2009 14:29 |
| Χρόνια Πολλά Γιώργο! | syan | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 11 | 13-06-2009 04:10 |
| Χρόνια Πολλά Νίκο | syan | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 20 | 27-04-2009 16:21 |
| Χρόνια Πολλά Κύρο! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 6 | 05-02-2009 21:15 |
| Χρόνια Πολλά Σπύρο! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 4 | 14-12-2008 12:59 |