![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σάββατο Βαγγέλη
|
|
|
|||
|
|||
|
Οκ...!!! Θα τα πούμε κατα το μεσημεράκι τοτε ..... Καλή αντάμωση
|
|
|
|||
|
|||
|
να παρει. και γω ακυρο. εξηγησεις απο κοντα σακη.
με το καλο να με παρεις. οχι ![]() να περασει καλα ολοι η παρεα |
|
|
|||
|
|||
|
Tελικά δεν μας θέλει η Πρέβεζα...
![]() Επαγγελματική υποχρέωση της συζύγου, μας αναγκάζει να ακυρώσουμε την συμμετοχή μας. Αν κάποιοι επιθυμούν να πάνε στην εκδρομή, μπορούμε να συνεννοηθούμε ή μέσω pm ή μέσω του νήματος. Λυπάμαι για την όποια αναστάτωση προκαλέσαμε.. ![]() Last edited by Sakis; 14-04-2013 at 01:06. |
|
|
|||
|
|||
|
οκ κανενα προβλημα απο μας να ειμαστε καλα θα ανταμωσουμε μια άλλη στιγμή. .........
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά δεν πειράζει. Γενικά είμαι της άποψης, αν κάτι δεν "πάει", μή το πιέζεις... Δεν θα πάμε κι εμείς. Θα τα πούμε στην αμέσως επόμενη να 'μαστε καλά!!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δε μας καθεται τιποτα φετος ρε μαμωτο..
Ουτε Πινδος ουτε Μωριας ουτε Ηπειρος,, Με φαινεται θα κανουμε δυο τρια τροφυ που το'χουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιας και η εκδρομη δεν ''πολυκαθεται'',προσωπικη μου γνωμη,απο τον διοργανωτη και τους υπολοιπους συμμετεχοντες να μεταφερθει λιγο μετα το Πασχα,οπως ειναι αυτουσια,απλα να μεταφερθει σε αλλη ημερομηνια,ωστε να εχουμε ακομη περισσοτερες συμετοχες,να κανουμε και το μπανακι μας,μιας και θα χει ανοιξει κι αλλο ο καιρος!Η πρεβεζα,το ξενοδοχειο,η θαλασσα και οι διαδρομες,εκει θα ειναι και θα μας περιμενουν!!
![]() Η προταση μου ειναι 17-18-19 Μαιου!
|
|
|
|||
|
|||
|
κρίμα και το περίμενα . Δεν πειράζει Σάκη άλλη φορά
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν έρχεστε Κυριακή στη Ναυπακτο που έχει πανευρωπαϊκό rally enduro με μηχανές και αυτοκίνητα το rally LEPANTO που οργανώνει η ΜΑΚΑΝ και έχει εκκίνηση απο το λιμάνι και ειδική στη Ρίζα δίπλα στο Αντιριο;
|
![]() |
|
|