![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σας!
Είμαι κάτοχος ενός R 1200 GS του '06 και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Κατεβάζοντας από 6 σε 5 ή από 5 σε 4, στο άφημα του συμπλέκτη νιώθω κάτι κραδασμούς στο σασμάν (σαν δόνηση, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω). Είναι φυσιολογικό? Το μηχανάκι έχει αλλάξει δίσκο - πλατό πρόσφατα. |
|
|||
|
|||
![]()
Στο εκανε και παλιοτερα;
Στα κατεβασματα και ιδιως τα αποτομα.....κανει κατι γαργαλιτα..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παλαιότερα δεν το έκανε, ίσως βέβαια να μην το είχα παρατηρήσει. Τα γαργαλιτά που λες ίσως είναι η καλύτερη περιγραφή. Αλλά γενικά, το σασμαν συμπεριφέρεται κανονικά όλες τις υπόλοιπες ώρες. Κάνει τους κλασσικούς θορύβους που φαντάζομαι γνωρίζουν όλοι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το έκανε παλαιότερα αλλά ίσως και να μην το είχα προσέξει. Το γαργαλιτό είναι ίσως η καλύτερη περιγραφή. Γενικά δεν έχω παρατηρήσει άλλα προβλήματα εκτός από αυτό, μέσα στην πόλη δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα. Μόνο τους κλασσικούς θορύβους που φαντάζομαι γνωρίζουν όλοι...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα γειτονα!δεν ξερω αν το "γαργαλιτο"που σου κανει ειναι προβλημα!παντως και το δικο μου τα ιδια κανει!
Καλα χιλιομετρα να χουμε! |
|
|||
|
|||
![]()
μην δινεις σημασια και ολα θα πανε καλα
ειναι οι γιαπωνεζοι που τρυπωνουν στο μυαλο σου βαλβολινες να εχει μεσα φρεσκιες και καλα χιλιομετρα (αν σταματησει να κανει θορυβους γενικα η μηχανη εχεις προβλημα) ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|