![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!!
Καλώς μου φίλος θέλει να μπεί στο clup με τις προπελομηχανες ![]() ![]() Στο ματι έχει βάλει την μοτο απο την παρακατω αγγελία : Bmw R 1200 GS Adventure '07 - € 7.500 EUR - Car.gr Η τιμή φαίνεται δελεαστική αλλα καλο θα ήταν αν καποιος έχει περισσότερες πληροφοριές vα τις μοιραστει μαζί μας ! Thnks in Advance!! |
|
|||
|
|||
![]()
Για απλο με ρεζερβουάρ Adve μου κανει, οχι ασχημο, αλλα και οχι Adventure
Send from RAZR Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
όντως είναι πολύ μπασταρδεμένο, ναι μεν έχει πράγματα από απλό αλλά το υποπλαίσιο είναι μαυρο όπως επίσης και το καλάμια!
Δεν μου φαίνεται και πολύ ευκαιρία. |
|
|||
|
|||
![]()
Adve είναι, αλλά..δεν ψάχνετε κάποιο άλλο?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά..Οι γνώμες σας είναι καταλυτικές..
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!!
Καλώς μου φίλος θέλει να μπεί στο clup με τις προπελομηχανες ![]() ![]() Στο ματι έχει βάλει την μοτο απο την παρακατω αγγελία : Bmw R 1200 GS Adventure '07 - € 7.500 EUR - Car.gr Η τιμή φαίνεται δελεαστική αλλα καλο θα ήταν αν καποιος έχει περισσότερες πληροφοριές vα τις μοιραστει μαζί μας ! Thnks in Advance!! Ευχαριστώ Μιχάλη! |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα,κατα την ταπεινη μου αποψη,δεν ειναι και πολυ δελεαστικη η τιμη!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ενώ έχει ζάντες, ζελατίνα και στήριξη, βάσεις για πλαστικές βαλίτσες απο το απλο
![]() έχει ρεζερβουάρ, σέλες, και όλα τα υπολοιπα απ το adve ![]() .,.,.,την Αρτα και τα Γιάννενα έχει ![]() άλλα του πάει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|