![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το μονο που εκανα και δεν εκαναν οι αλλοι ηταν και ειναι να εφαρμοσω τις συμβουλες των γονιων μου οταν ημουν μικρος........''δεν απλωνουμε το χερι παραπανω απο εκει που φτανει'' για παραδειγμα. Αν δεν ειχα περιουσια να πουλησω θα εμενα στο νοικι ακολουθωντας τις παραπανω συμβουλες των γονιων μου τις οποιες ειμαι σιγουρος ολοι ειχαμε αλλα λιγοι ακολουθησαν!!! Δεν θα επαιρνα δανειο για 30 χρονια...ουτε για 10!!!! Και μια ερωτηση σε εσενα και προς ολους για να κλεισω αυτην την ενοτητα, αν πριν 10 χρονια ερχομουν και σου ελεγα ''χρωσταω πολλα και δεν εχω να τα δωσω, δωσε μου τα εσυ και τα βρισκουμε μετα''...θα μου τα εδινες? ΟΧΙ!!! Τωρα γιατι δεχεσαι να πληρωσεις ΚΙ ΕΣΥ τα χρεη των αλλων που δεν ακολουθησαν τις συμβουλες των γονιων τους? Γιατι δεχεσαι να πληρωσεις τις αυξησεις στην ΔΕΗ που ερχονται να καλυψουν αυτους οι οποιοι εχουν βρει ''την λυση και την υγεια τους'' βαζοντας οσα εχουν και παντα λιγοτερα στο μηχανημα της τραπεζας για να πληρωσουν μερος του λογαριασμου της ΔΕΗ ισα ισα για να μην τυος κοψουν το ρευμα? Ετσι φιλε καποια στιγμη δεν θα εχεις να πληρωσεις ΟΥΤΕ εσυ το ρευμα σου......... Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ας αρπαξουν λοιπον μια καποια ευκαρια αυτοι οι αλλοι........την ευκαρια του αγροτη κι ας μην ηταν ποτε αγροτες, ουτε εγω ημουν ταξιτζης!!! Ας γινουν ταξιτζηδες, τα ταξι περιμενουν στις μαντρες και μεροκαματο υπάρχει, μικρο μεν αλλα υπαρχει για συντηρηση στομαχιων, τσουκαλιων και πρωτων αναγκων!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ????? Να μπουνε στο ιντερνετ και να κανουν αιτηση να μπαρκαρουν σε μια απο τις μεγαλες ξενες κρουαζιεραδικες εταιρειες Γιαννη, ζητουν θαλαμηπολους με μισθο 50$ αλλα με μηνιατικο που ξεπερναει τα 3000$ αφου μοιραζονται τα tips των επιβατων τα οποια πληρωνει ο επιβατης με το εισητηριο του. 20$ ημερησιως ΠΡΟπληρωνει ο καθε επιβατης απο τους 2500 μεσα σε ενα κρουαζιεροπλοιο!!!!!! 500-600 ανθρωποι τα μοιραζονται μεσα στο καραβι. Εγγυημενα λεφτα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ? ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ? αρα ΔΕΝ πεινανε!!!! Να χαλασουμε τις καρδιες μας? jamais!!!!!!! απλα εχω αλλη λογικη που βασιζεται στο παλευω στα δυσκολα, δεν με παιρνει ποτε απο κατω κι αναγνωριζω παντα το μερος του φταιξιματος μου σε ολες τις αποχρωσεις του!!! Last edited by GeorgeP; 02-05-2013 at 16:59. |
|
|
|||
|
|||
|
μεσα στο φορουμ εχω διαβασει αρκετα ποστ και διαπιστωσα οτι υπαρχουν πολλοι καλοι ανθρωποι , και ολοι μας ποιος λιγο ποιος πολυ εχουμε αντιληφθει οτι υπαρχει προβλημα το θεμα λοιπον δεν ειναι να δουμε ποιος το δημιουργησε αλλα μεσα απο ενοτητα να βρουμε λυσεις για εμας , εννοω να στηριξουμε οσο ειναι δυνατον ο ενας τον αλλον εαν υπαρχει θεληση τροποι θα βρεθουν , ακομα και ενας καλος λογος , μια καλη σκεψη βοηθα , οποιος νομιζει οτι εχει δικιο ας μην πυροβολει τον αλλον αλλα ας του εξηγει με ομορφο τροπο και εαν δεν καταλαβαινει ε ας κανουμε υπομονη δεν εχουν ολοι το δικο μας το μυαλο ουτε και την δικη μας ζωη
|
|
|
|||
|
|||
|
Και μια ερωτηση σε εσενα και προς ολους για να κλεισω αυτην την ενοτητα, αν πριν 10 χρονια ερχομουν και σου ελεγα ''χρωσταω πολλα και δεν εχω να τα δωσω, δωσε μου τα εσυ και τα βρισκουμε μετα''...θα μου τα εδινες? ΟΧΙ!!! Τωρα γιατι δεχεσαι να πληρωσεις ΚΙ ΕΣΥ τα χρεη των αλλων που δεν ακολουθησαν τις συμβουλες των γονιων τους? Γιατι δεχεσαι να πληρωσεις τις αυξησεις στην ΔΕΗ που ερχονται να καλυψουν αυτους οι οποιοι εχουν βρει ''την λυση και την υγεια τους'' βαζοντας οσα εχουν και παντα λιγοτερα στο μηχανημα της τραπεζας για να πληρωσουν μερος του λογαριασμου της ΔΕΗ ισα ισα για να μην τυος κοψουν το ρευμα? Ετσι φιλε καποια στιγμη δεν θα εχεις να πληρωσεις ΟΥΤΕ εσυ το ρευμα σου.........
Χρησιμοποιείς το ανακάτεμα των θέματων, για να εντυπωσιάσεις τους συμφορουμίτες. Τουλάχιστον κάνε παραπομπή και ανέφερε ευθαρσώς σε ποιόν και ποιό νήμα αναφέρεσε για να δουν οι υπόλοιποι αν το ένα έχει σχέση με το άλλο. Στο νήμα, που για κάποιους δικούς σου λόγους απαντάς εδώ, δίδεται μία πληροφόρηση για την διευκόλυνση όσων δυσκολεύονται να πληρώσουν εφ άπαξ το ποσό του λογαριασμού της ΔΕΗ. Δεν είναι κάτι παράνομο, άλλωστε η ΔΕΗ, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που διέρχεται ο λαός-κάτι που περιέργως δεν αντιλαμβάνεσαι εσύ- δέχεται να κάνει δόσεις. |
|
|
|||
|
|||
|
Up....
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Σου περίσσεψε ποπ κορν; ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στο τμημα ''...οι οποιοι εχουν βρει ''την λυση και την υγεια τους'' φυσικα και αναφερομουν σε εσενα που εχεις βρει την υγεια σου κανοντας αλλους να χασουν την υγεια αλλα και τον υπνο τους ....... Φυσικα και ειναι νομιμο αυτο που κανεις, οπως και οι επιπτωσεις στους αλλους βεβαια που μπαινουν για να επιβεβαιωθει η νομιμοτητα αυτου που κανεις.......διοτι σε διαφορετικη περιπτωση επρεπε να σου κοψουν το ρευμα αφου δεν πληρωσες το συνολο του λογαριασμου. Ειμαι ευθαρσως καθαρος τωρα? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τι να σε ρωτησω και τι να μου πεις? Απο ''ξερολες'' γεμισαμε και μπουχτισαμε... Συνεχιζεις και εισαι εριστικος παντως...ετσι φαινεται οτι τροφοδοτειται και το πνευμα του '' ποπ -κορν'' που καποιοι με μαεστρια καλλιεργουν στο φορουμ. Δεν μπαινω σ'αυτο το παιχνιδι,θα χαλασουμε τις καρδιες μας και ασχημα μαλιστα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε αντιθετη περιπτωση αυτοχαμηλωνεις το επιπεδο ΣΟΥ. Εριστικος γιατι? επειδη λεω τις αληθειες ΜΟΥ με τις οποιες δεν συμφωνεις ΕΣΥ και θυμωνεις? Εριστικος γιατι? επειδη λεω κι αποδεικνυω με επιχειρηματα ποσο αληθες ειναι το ''ολοι μαζι τα φαγαμε'' ? Αν δεν συμφωνεις αποδειξε μου οτι εχω λαθος, αλλα οχι με χαρακτηρισμους ¨η με δηλωσεις ''εγω δεν εχω φαει τιποτε'', ''παντα δουλευα μεροδουλι μεροφαϊ'' και αλλα τετοια γλυκαναλατα. Να μου πεις με καθε ειλικρινια π.χ. τι αγορασες χωρις αποδειξη, αν εισαι ελ. επαγγελματιας ποσα εκρυψες........κ.λ.π., κ.λ.π.. Μην τρελαθεις με αυτα και με ξαναπεις εριστικο, κι εγω σαν ταξιτζης κατι εκρυβα!!!! Το να μην συμφωνεις ειναι το ενα θεμα, το να εχεις επιχειρηματα του γιατι δεν συμφωνεις ειναι το αλλο και κυριοτερο................αν δεν μπορεις να το κανεις θα βρισκεις ολους τους αντιθετους με εσενα εριστικους........ |
|
|
|||
|
|||
|
Και μια ερωτηση σε εσενα και προς ολους για να κλεισω αυτην την ενοτητα, αν πριν 10 χρονια ερχομουν και σου ελεγα ''χρωσταω πολλα και δεν εχω να τα δωσω, δωσε μου τα εσυ και τα βρισκουμε μετα''...θα μου τα εδινες? ΟΧΙ!!! Τωρα γιατι δεχεσαι να πληρωσεις ΚΙ ΕΣΥ τα χρεη των αλλων που δεν ακολουθησαν τις συμβουλες των γονιων τους? .
Δεν παίζεσαι :thumbup:Αν ομως δεν ρισκάρεις ποτέ , τι θα καταφέρεις; Στάλθηκε από το GT-I9300 μου |
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο έχεις ξεφύγει πρωτίστως στο ύφος που χρησιμοποιείς...
![]() Το θέμα της ευθύνης των πολιτών και των πολιτικών στην χώρα μας βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στο η "κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα". Μπορώ να συμφωνήσω π.χ. ότι όλοι οι ταξιτζήδες μαζί σε μια δεκαετία έκλεψαν σε φόρους όσα ο Τσοχατζόπουλος μόνο του στην περίοδο που ήταν υπουργός. ![]() Αλλά να εγκαλείς (σωστότατη η λέξη) τους δανειολήπτες και να ζητάς ευθύνες από αυτούς μην κάνοντας καμία αναφορά για παράδειγμα στην Τράπεζα της Ελλάδος που ήταν ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ μηχανισμός ελέγχου για να καθορίσει, ελέγξει, επιβάλει τους κανόνες δανεισμού συγνώμη αλλά είναι επιλεκτική τύφλωση. (ωχ τι έχω να ακούσω τώρα )Η ατομική ευθύνη υπάρχει και είναι το κύτταρο για να λειτουργεί η κοινωνία, αλλά αναφέρεσαι μόνο σε αυτή στα γραπτά σου, ξεχνόντας (εσκεμμένα την δικαστική, την πολιτική και γενικά όλο το κανονιστικό πλαίσιο για το οποίο δεν φέρει ευθύνη ούτε ο Αερικό, ούτε ο Οrtho, ούτε κανένας από εμάς, αλλά ο Σιμήτης, ο Παπαδήμος, ο Καραμανλής, ο αγαπημένος σου Παπακωνσταντίνου*Αλήθεια πόσες γραμμές έχεις γράψει πριν μερικά χρόνια για να τον υπερασπιστείς τον συγκεκριμένο. ![]() Tέλος για μένα πρέπει να είσαι ηλίθιος να σου προσφέρεται σήμερα (όχι στην Ελλάδα ), δάνειο με 1,5% και 2,5% επιτόκιο και να μην το εκμεταλλευτείς. Αυτή είναι εξάλλου η δουλειά των τραπεζών που με τόσο πάθος (σωστά) υπερασπίζεσαι.Και που είσαι, την ζωή νομίζουμε ότι την κρατάμε στα χέρια μας, μία αρρώστεια, ένα τροχαίο οτιδήποτε που δεν ορίζουμε μπορεί να γκρεμίσει σε μία στιγμή τον μικρόκοσμό μας. Last edited by frits; 03-05-2013 at 23:30. |
![]() |
|
|