GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 02-05-2013, 16:53
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο νομίζω το παρατραβάς.

Δεν έχουν όλη την τύχη να πουλήσουν περιουσία για να αγοράσουν κάτι άλλο. Δε μπήκαμε επίσης όλοι σε κομματικούς μηχανισμούς για να δούμε τη βρωμιά από μέσα. Με το να "ειρωνεύεσαι" συλλήβδην όσους πήραν δάνεια χάνεις το μέτρο. Το να μειδιάς με τον "πόνο" του άλλου δεν κερδίζεις κάτι.
...... σκέψου τι γράφεις φίλε.....
Δεν ειρωνευομαι κανεναν και δεν θεωρω τον εαυτον μου εξυπνοτερο των αλλων ουτε μειδιω με τον πονο των αλλων!!!!!!!! Να δω ποσες φορες θα το πω αυτο!!!!!
Το μονο που εκανα και δεν εκαναν οι αλλοι ηταν και ειναι να εφαρμοσω τις συμβουλες των γονιων μου οταν ημουν μικρος........''δεν απλωνουμε το χερι παραπανω απο εκει που φτανει'' για παραδειγμα.
Αν δεν ειχα περιουσια να πουλησω θα εμενα στο νοικι ακολουθωντας τις παραπανω συμβουλες των γονιων μου τις οποιες ειμαι σιγουρος ολοι ειχαμε αλλα λιγοι ακολουθησαν!!! Δεν θα επαιρνα δανειο για 30 χρονια...ουτε για 10!!!!

Και μια ερωτηση σε εσενα και προς ολους για να κλεισω αυτην την ενοτητα, αν πριν 10 χρονια ερχομουν και σου ελεγα ''χρωσταω πολλα και δεν εχω να τα δωσω, δωσε μου τα εσυ και τα βρισκουμε μετα''...θα μου τα εδινες? ΟΧΙ!!! Τωρα γιατι δεχεσαι να πληρωσεις ΚΙ ΕΣΥ τα χρεη των αλλων που δεν ακολουθησαν τις συμβουλες των γονιων τους? Γιατι δεχεσαι να πληρωσεις τις αυξησεις στην ΔΕΗ που ερχονται να καλυψουν αυτους οι οποιοι εχουν βρει ''την λυση και την υγεια τους'' βαζοντας οσα εχουν και παντα λιγοτερα στο μηχανημα της τραπεζας για να πληρωσουν μερος του λογαριασμου της ΔΕΗ ισα ισα για να μην τυος κοψουν το ρευμα? Ετσι φιλε καποια στιγμη δεν θα εχεις να πληρωσεις ΟΥΤΕ εσυ το ρευμα σου.........

Απόσπασμα:
Σκέψου ότι ξεπέρασες την κρίση επειδή λόγω καλού μισθού είχες στην άκρη. Σκέψου ότι υπάρχουν κι άνθρωποι που δεν έχουν 5 κατοστάρικα στην άκρη για ώρα ανάγκης, σκέψου ότι υπάρχουν κι άνθρωποι που δεν ξέρουν πως να βρουν φαγητό για τα παιδιά τους..........
Τους σκεφτομαι, δεν ειμαι τοσο σκληρος, οπως τους σκεφτομουν και πριν την κριση που παλι υπηρχαν. Και λεω αυτο που παντα ελεγα, δεν εχω δουλεια στην Αθηνα ψαχνω και βρισκω που εχει για να μετακομισω......δεν ειναι ευκολο το ξερω αλλα δεν καθομαι να κλαιω την μοιρα μου κανοντας τιποτα, παιρνω την ζωη στα χερια μου!!!!! Και φυσικα δεν περιμενω τιποτα απο το κρατος!!!

Απόσπασμα:
και τελικά ρε φίλε δίνεις την εντύπωση ότι καβάλησες ατελείωτο καλάμι από τη στιγμή που επέστρεψες επαγγελματικά σε αυτό που έκανες.... δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να το κάνουν και σίγουρα δεν είναι όλοι άχρηστοι...............
χα, εδω γελανε!!!! Ρε Γιαννη, εγω καλαμι? εγω που απο Δ/της με 4000 εγινα ταξιτζης για 10-15 κατοσταρικα? Εγω ρε Γιαννη????? Τι θα πει δεν εχουν την ευκαιρια να το κανουν? ουτε εγω την ειχα και γιαυτο εκανα οτι μου δοθηκε ευκαΙρια να κανω....ταξιτζης ρε Γιαννη!!! ΒΡΟΜΕΡΟΣ, ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗς ΑΛΗΤΗΣ ΤΑΞΙΤΖΗς!!! Αυτη την εντυπωση δεν εχει η Ελλαδα για τους ταξιτζηδες? ε, λοιπον ΕΓΩ ο Δ/της με το ''Δ'' κεφαλαιο αυτο εγινα για να ΞΑΝΑΕΙΜΑΙ χρησιμος στην οικογενεια μου και στην κοινωνια!! Ας το κανουν κι αλλοι το εγχειρημα.
Ας αρπαξουν λοιπον μια καποια ευκαρια αυτοι οι αλλοι........την ευκαρια του αγροτη κι ας μην ηταν ποτε αγροτες, ουτε εγω ημουν ταξιτζης!!! Ας γινουν ταξιτζηδες, τα ταξι περιμενουν στις μαντρες και μεροκαματο υπάρχει, μικρο μεν αλλα υπαρχει για συντηρηση στομαχιων, τσουκαλιων και πρωτων αναγκων!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ?????
Να μπουνε στο ιντερνετ και να κανουν αιτηση να μπαρκαρουν σε μια απο τις μεγαλες ξενες κρουαζιεραδικες εταιρειες Γιαννη, ζητουν θαλαμηπολους με μισθο 50$ αλλα με μηνιατικο που ξεπερναει τα 3000$ αφου μοιραζονται τα tips των επιβατων τα οποια πληρωνει ο επιβατης με το εισητηριο του. 20$ ημερησιως ΠΡΟπληρωνει ο καθε επιβατης απο τους 2500 μεσα σε ενα κρουαζιεροπλοιο!!!!!! 500-600 ανθρωποι τα μοιραζονται μεσα στο καραβι. Εγγυημενα λεφτα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ? ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ? αρα ΔΕΝ πεινανε!!!!

Απόσπασμα:
τέλος πάντων, δε γράφω περισσότερα, δε θέλω να χαλάσουμε τις καρδιές μας πάλι!

Καλή Ανάσταση
Να χαλασουμε τις καρδιες μας? jamais!!!!!!! απλα εχω αλλη λογικη που βασιζεται στο παλευω στα δυσκολα, δεν με παιρνει ποτε απο κατω κι αναγνωριζω παντα το μερος του φταιξιματος μου σε ολες τις αποχρωσεις του!!!

Last edited by GeorgeP; 02-05-2013 at 16:59.
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2013, 19:28
konstantinos Ο/Η konstantinos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: galatsi
Μoto: CBF 1000

μεσα στο φορουμ εχω διαβασει αρκετα ποστ και διαπιστωσα οτι υπαρχουν πολλοι καλοι ανθρωποι , και ολοι μας ποιος λιγο ποιος πολυ εχουμε αντιληφθει οτι υπαρχει προβλημα το θεμα λοιπον δεν ειναι να δουμε ποιος το δημιουργησε αλλα μεσα απο ενοτητα να βρουμε λυσεις για εμας , εννοω να στηριξουμε οσο ειναι δυνατον ο ενας τον αλλον εαν υπαρχει θεληση τροποι θα βρεθουν , ακομα και ενας καλος λογος , μια καλη σκεψη βοηθα , οποιος νομιζει οτι εχει δικιο ας μην πυροβολει τον αλλον αλλα ας του εξηγει με ομορφο τροπο και εαν δεν καταλαβαινει ε ας κανουμε υπομονη δεν εχουν ολοι το δικο μας το μυαλο ουτε και την δικη μας ζωη
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2013, 19:42
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Και μια ερωτηση σε εσενα και προς ολους για να κλεισω αυτην την ενοτητα, αν πριν 10 χρονια ερχομουν και σου ελεγα ''χρωσταω πολλα και δεν εχω να τα δωσω, δωσε μου τα εσυ και τα βρισκουμε μετα''...θα μου τα εδινες? ΟΧΙ!!! Τωρα γιατι δεχεσαι να πληρωσεις ΚΙ ΕΣΥ τα χρεη των αλλων που δεν ακολουθησαν τις συμβουλες των γονιων τους? Γιατι δεχεσαι να πληρωσεις τις αυξησεις στην ΔΕΗ που ερχονται να καλυψουν αυτους οι οποιοι εχουν βρει ''την λυση και την υγεια τους'' βαζοντας οσα εχουν και παντα λιγοτερα στο μηχανημα της τραπεζας για να πληρωσουν μερος του λογαριασμου της ΔΕΗ ισα ισα για να μην τυος κοψουν το ρευμα? Ετσι φιλε καποια στιγμη δεν θα εχεις να πληρωσεις ΟΥΤΕ εσυ το ρευμα σου.........
Χρησιμοποιείς το ανακάτεμα των θέματων, για να εντυπωσιάσεις τους συμφορουμίτες. Τουλάχιστον κάνε παραπομπή και ανέφερε ευθαρσώς σε ποιόν και ποιό νήμα αναφέρεσε για να δουν οι υπόλοιποι αν το ένα έχει σχέση με το άλλο.
Στο νήμα, που για κάποιους δικούς σου λόγους απαντάς εδώ, δίδεται μία πληροφόρηση για την διευκόλυνση όσων δυσκολεύονται να πληρώσουν εφ άπαξ το ποσό του λογαριασμού της ΔΕΗ. Δεν είναι κάτι παράνομο, άλλωστε η ΔΕΗ, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που διέρχεται ο λαός-κάτι που περιέργως δεν αντιλαμβάνεσαι εσύ- δέχεται να κάνει δόσεις.
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 01:05
babisadve Ο/Η babisadve βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Σαλλλονίκη
Μoto: όχι Adve !!!
Προεπιλογή

Up....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 01:13
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από babisadve Εμφάνιση μηνυμάτων
Up....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σου περίσσεψε ποπ κορν;
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 13:16
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Χρησιμοποιείς το ανακάτεμα των θέματων, για να εντυπωσιάσεις τους συμφορουμίτες. Τουλάχιστον κάνε παραπομπή και ανέφερε ευθαρσώς σε ποιόν και ποιό νήμα αναφέρεσε για να δουν οι υπόλοιποι αν το ένα έχει σχέση με το άλλο.
Στο νήμα, που για κάποιους δικούς σου λόγους απαντάς εδώ, δίδεται μία πληροφόρηση για την διευκόλυνση όσων δυσκολεύονται να πληρώσουν εφ άπαξ το ποσό του λογαριασμού της ΔΕΗ. Δεν είναι κάτι παράνομο, άλλωστε η ΔΕΗ, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που διέρχεται ο λαός-κάτι που περιέργως δεν αντιλαμβάνεσαι εσύ- δέχεται να κάνει δόσεις.
Ειμαι καθαρος και γιαυτο στο συγκεκριμενο αναφερομουν στον ορθοδοντικο Γιαννη, υπαρχει και η σχετικη παραπομπη.
Στο τμημα ''...οι οποιοι εχουν βρει ''την λυση και την υγεια τους'' φυσικα και αναφερομουν σε εσενα που εχεις βρει την υγεια σου κανοντας αλλους να χασουν την υγεια αλλα και τον υπνο τους .......
Φυσικα και ειναι νομιμο αυτο που κανεις, οπως και οι επιπτωσεις στους αλλους βεβαια που μπαινουν για να επιβεβαιωθει η νομιμοτητα αυτου που κανεις.......διοτι σε διαφορετικη περιπτωση επρεπε να σου κοψουν το ρευμα αφου δεν πληρωσες το συνολο του λογαριασμου.

Ειμαι ευθαρσως καθαρος τωρα?
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 14:34
J.T.R Ο/Η J.T.R βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Καρδιτσα
Μoto: Αφρικα Τουιν... Ματωμενος Λυκος...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Σιγουρα αλλο μηνυμα διαβασες κι αλλο παρεθεσες...............
Παντως οτι θελεις μπορεις να με ρωτησεις.......

Αυτο το ''κουναω το δακτυλο'' εχει πολυ πλακα μα τον Δια.......

Δεν συμφωνεις μαζι μου? οκ!!! αλλα οχι οτι γραφω τσαμπουκαλεμενα!!

Αλλα και τσαμπουκαλεμενα να εγραφα θα ειχα ενα καποιο δικιο διοτι, ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑς!!!!!! Και τωρα καλουμαι ΕΓΩ να πληρωσω ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ!!!! Τοοοοοοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε αυτο? Ρωτηστε οποιον οικονομολογο θελετε γιαυτο, ρωτηστε καποιον που δεν βλεπει τοσο συναισθηματικα κοντοφθαλμα αλλα καποιον που εχει γνωσεις οικονομιας!!!!

Το ''μου παιρνουν το σπιτι'' δεν μου λεει τιποτα αφου εχω υπογραψει να το κανουν αν δεν πληρωσω οποιαδηποτε κι αν ειναι η αιτια που δεν πληρωνω...........
Οχι ξερω πολυ καλα τι εγραψα.
Τι να σε ρωτησω και τι να μου πεις? Απο ''ξερολες'' γεμισαμε και μπουχτισαμε...

Συνεχιζεις και εισαι εριστικος παντως...ετσι φαινεται οτι τροφοδοτειται και το πνευμα του '' ποπ -κορν'' που καποιοι με μαεστρια καλλιεργουν στο φορουμ.

Δεν μπαινω σ'αυτο το παιχνιδι,θα χαλασουμε τις καρδιες μας και ασχημα μαλιστα.
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 14:55
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από J.T.R Εμφάνιση μηνυμάτων
Οχι ξερω πολυ καλα τι εγραψα.
Τι να σε ρωτησω και τι να μου πεις? Απο ''ξερολες'' γεμισαμε και μπουχτισαμε...

Συνεχιζεις και εισαι εριστικος παντως...ετσι φαινεται οτι τροφοδοτειται και το πνευμα του '' ποπ -κορν'' που καποιοι με μαεστρια καλλιεργουν στο φορουμ.

Δεν μπαινω σ'αυτο το παιχνιδι,θα χαλασουμε τις καρδιες μας και ασχημα μαλιστα.
Σου φαινομαι για ξερολας νεαρε μου? αν ειναι ετσι τοτε αντεκρουσε με με επιχειρηματα κι οχι με χαρακτηρισμους......αν μπορεις βεβαια.
Σε αντιθετη περιπτωση αυτοχαμηλωνεις το επιπεδο ΣΟΥ.

Εριστικος γιατι? επειδη λεω τις αληθειες ΜΟΥ με τις οποιες δεν συμφωνεις ΕΣΥ και θυμωνεις?
Εριστικος γιατι? επειδη λεω κι αποδεικνυω με επιχειρηματα ποσο αληθες ειναι το ''ολοι μαζι τα φαγαμε'' ? Αν δεν συμφωνεις αποδειξε μου οτι εχω λαθος, αλλα οχι με χαρακτηρισμους ¨η με δηλωσεις ''εγω δεν εχω φαει τιποτε'', ''παντα δουλευα μεροδουλι μεροφαϊ'' και αλλα τετοια γλυκαναλατα. Να μου πεις με καθε ειλικρινια π.χ. τι αγορασες χωρις αποδειξη, αν εισαι ελ. επαγγελματιας ποσα εκρυψες........κ.λ.π., κ.λ.π.. Μην τρελαθεις με αυτα και με ξαναπεις εριστικο, κι εγω σαν ταξιτζης κατι εκρυβα!!!!
Το να μην συμφωνεις ειναι το ενα θεμα, το να εχεις επιχειρηματα του γιατι δεν συμφωνεις ειναι το αλλο και κυριοτερο................αν δεν μπορεις να το κανεις θα βρισκεις ολους τους αντιθετους με εσενα εριστικους........
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 22:18
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή

Και μια ερωτηση σε εσενα και προς ολους για να κλεισω αυτην την ενοτητα, αν πριν 10 χρονια ερχομουν και σου ελεγα ''χρωσταω πολλα και δεν εχω να τα δωσω, δωσε μου τα εσυ και τα βρισκουμε μετα''...θα μου τα εδινες? ΟΧΙ!!! Τωρα γιατι δεχεσαι να πληρωσεις ΚΙ ΕΣΥ τα χρεη των αλλων που δεν ακολουθησαν τις συμβουλες των γονιων τους? .

Δεν παίζεσαι :thumbup:

Αν ομως δεν ρισκάρεις ποτέ , τι θα καταφέρεις;

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 23:04
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Γιώργο έχεις ξεφύγει πρωτίστως στο ύφος που χρησιμοποιείς...

Το θέμα της ευθύνης των πολιτών και των πολιτικών στην χώρα μας βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στο η "κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα".

Μπορώ να συμφωνήσω π.χ. ότι όλοι οι ταξιτζήδες μαζί σε μια δεκαετία έκλεψαν σε φόρους όσα ο Τσοχατζόπουλος μόνο του στην περίοδο που ήταν υπουργός.

Αλλά να εγκαλείς (σωστότατη η λέξη) τους δανειολήπτες και να ζητάς ευθύνες από αυτούς μην κάνοντας καμία αναφορά για παράδειγμα στην Τράπεζα της Ελλάδος που ήταν ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ μηχανισμός ελέγχου για να καθορίσει, ελέγξει, επιβάλει τους κανόνες δανεισμού συγνώμη αλλά είναι επιλεκτική τύφλωση. (ωχ τι έχω να ακούσω τώρα)

Η ατομική ευθύνη υπάρχει και είναι το κύτταρο για να λειτουργεί η κοινωνία, αλλά αναφέρεσαι μόνο σε αυτή στα γραπτά σου, ξεχνόντας (εσκεμμένα την δικαστική, την πολιτική και γενικά όλο το κανονιστικό πλαίσιο για το οποίο δεν φέρει ευθύνη ούτε ο Αερικό, ούτε ο Οrtho, ούτε κανένας από εμάς, αλλά ο Σιμήτης, ο Παπαδήμος, ο Καραμανλής, ο αγαπημένος σου Παπακωνσταντίνου*

Αλήθεια πόσες γραμμές έχεις γράψει πριν μερικά χρόνια για να τον υπερασπιστείς τον συγκεκριμένο.

Tέλος για μένα πρέπει να είσαι ηλίθιος να σου προσφέρεται σήμερα (όχι στην Ελλάδα), δάνειο με 1,5% και 2,5% επιτόκιο και να μην το εκμεταλλευτείς. Αυτή είναι εξάλλου η δουλειά των τραπεζών που με τόσο πάθος (σωστά) υπερασπίζεσαι.

Και που είσαι, την ζωή νομίζουμε ότι την κρατάμε στα χέρια μας, μία αρρώστεια, ένα τροχαίο οτιδήποτε που δεν ορίζουμε μπορεί να γκρεμίσει σε μία στιγμή τον μικρόκοσμό μας.

Last edited by frits; 03-05-2013 at 23:30.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης