![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ὅπως λέει καί ὁ τίτλος, στήν Γ.Α.Δ.Α., ὑπάρχουν τρια BMW GS 1200 λευκά, ὅπου δέν ἔχουν βρεθεῖ ἀκόμη οἱ ἰδιοκτῆτες τους. Ὅσοι ἔχασαν ἕνα τέτοιο, ἤ καποιος γνωστός τούς ἤ ἄκουσαν ὅτι κάποιος ἔχασε ἕνα τέτοιο, ἄς ἐπικοινωνήσουν τό τμῆμα τῆς Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι. στήν Γ.Α.Δ.Α., καί συγκεκριμένα μέ τόν Ὑπαστυνόμο Β' ΓΟΥΡΓΟΥΛΗ Ἀγαθοκλῆ στό τηλέφωνο 210-6476606.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Κώστα, πολύ ωραίο νέο ...
Μακάρι να ακούγαμε περισσότερα "βρέθηκε" από τα "χάθηκε" ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι δυνατόν να μην βρίσκει η ασφάλεια τους ιδιοκτήτες;
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ χαρμόσυνο νεο...βεβαια θα χαιρομουνα διπλα αν εγραφε σημερα -αυριο ενα δικο μας παιδι εδω μεσα οτι καποια απο αυτες ειναι δικια του...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι...
![]() Για μενα,αν καποιος φιλος εχει χασει(κλαπει)R1200GS ανεξαρτητου χρωματος και χαρακτηριστικων ας κανει τον κοπο να κανει ενα τηλεφωνο και μια βολτα απο ΓΑΔΑ...δεν αποκλειεται να ειναι το δικο του. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μήπως δεν το ξερουν οι ίδιοι ιδιοκτήτες ότι είναι θύματα κλοπής?
Λέω εγώ τώρα που ήμουν στο χωριό τις γιορτές και η μηχανή μου στην πόλη. Και τα τσακάλια κόψανε και τον αριθμό πλαισίου την ίδια ημέρα, οπότε να μια περίπτωση που ψάχνει η ασφάλεια τους ιδιοκτήτες. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
|