GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 27-07-2013, 20:26
malco Ο/Η malco βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: περιστερι
Μoto: πριν gs 1200 adv - τωρα gs 1200
Προεπιλογή Απάντηση: "extreme" χομπυ;

Μπορειτε να κανετε κατι τετοιο...........

Alexander Polli, Tracksuit, Wingsuit Flying: Reality Of Human Flight - YouTube
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2013, 20:37
malco Ο/Η malco βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: περιστερι
Μoto: πριν gs 1200 adv - τωρα gs 1200

Ή διαλεξτε κατι απο εδω......

☜✔100% Pure Awesome People ~ Extreme Sports Action POV (10:00) HD 2013 - YouTube
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2013, 21:51
Corvo Ο/Η Corvo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2012
Περιοχή: Τρικαλα
Μoto: africa 650

το basejumping αυτη τη στιγμη ειναι οτι πιο extreme υπαρχει.
για να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ εκπαιδευση θες τουλαχιστον 100-150 ελευθερες πτωσεις και μετα αλλιως δεν εισαι αρκετα εμπειρος να ξερεις τι μπορει να σου συμβει

ευχαριστω για τις συμβουλες
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2013, 21:59
intruder Ο/Η intruder βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2011
Περιοχή: κοζανη
Μoto: gsx1250fa

παρε την αφρικανα σου,ενα καμινετο/ψησταρια,μια σκηνη κ ξεκινα......................πιο εξτρεμ απο το να φτερουγισει η καρδια σου απο συγκηνηση καβαλα στο ''αλογο σου'' δεν υπαρχει...................ολα τα αλλα οπως εσυ τα θελεις........απειρα.....διαλεγεις κ παιρνεις

ποτε δεν θα γινουμε τοσο εμπειροι ,που να ξερουμε τι θα μας συμβει

Last edited by intruder; 27-07-2013 at 22:01.
Reply With Quote
Παλιό 30-07-2013, 00:21
sid2011 Ο/Η sid2011 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: trikala
Μoto: transalp xlv 650

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Σωστά....

Βέβαια μπορείς να συνδυάσεις την αναρρίχηση με το ελεύθερο καμπινγκ

Οχι ρε παιδια μην του λετε να παει για αναρηχηση και ελευθερο καμπιγκ το ελευθερο καμπιγκ εχει προστιμο θα του βγει μαζι με τον εξοπλισμο της αναρηχησης ο κουκος αηδονι που λεμε !
Reply With Quote
Παλιό 30-07-2013, 01:19
intruder Ο/Η intruder βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: κοζανη
Μoto: gsx1250fa

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sid2011 Εμφάνιση μηνυμάτων
Οχι ρε παιδια μην του λετε να παει για αναρηχηση και ελευθερο καμπιγκ το ελευθερο καμπιγκ εχει προστιμο θα του βγει μαζι με τον εξοπλισμο της αναρηχησης ο κουκος αηδονι που λεμε !

εαν κανει ελευθερο καμπινκ αλα αναριχηση οπως την φωτο ,να δουμε πως θα τον γραψουν.......με κανα ελικοπτερο
Reply With Quote
Παλιό 30-07-2013, 10:07
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από intruder Εμφάνιση μηνυμάτων
παρε την αφρικανα σου,ενα καμινετο/ψησταρια,μια σκηνη κ ξεκινα......................πιο εξτρεμ απο το να φτερουγισει η καρδια σου απο συγκηνηση καβαλα στο ''αλογο σου'' δεν υπαρχει...................ολα τα αλλα οπως εσυ τα θελεις........απειρα.....διαλεγεις κ παιρνεις

ποτε δεν θα γινουμε τοσο εμπειροι ,που να ξερουμε τι θα μας συμβει
σε τετοιες καταστασεις εννοειται οτι δεν ξερουμε τι θα μας συμβει, αυτο που εννοουσα εγω ειναι οτι για να ξεκινησεις το base θες μεγαλη εμπειρια απο ελευθερες για να εχεις τις γνωσεις να αντιμετωπισεις καποιες καταστασεις

sid
Reply With Quote
Παλιό 30-07-2013, 10:31
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Ελευθερες πτώσεις πολυ ακριβο σπορ στην Ελλάδα έκανα Αγγλία και Γαλλία που είναι ψωμοτυρι...
Ελλάδα μόνο σαν φαντάρος, απο εκει και πέρα υπάρχουν φθηνά πακέτα για βουλγαρία, αλλα θέλουν χρόνο που δεν έχω...

Base jumping ξεχνά το θέλει μεγάλη εμπειρία σε άλματα...άρα ασύμφορο δεδομένου του κόστους των άλματων...

Πλαγίας πολυ καλο αλλα ίσως σου πέσει ακριβός ο εξοπλισμός...

Θα πω και εγω βόλτες με την Αφρικανα σου και όπου σε βγάλει...στο εχω ξαναπει είσαι στην καλυτερη περίοδο, μετα μπορει (ετσι οπωσ το πανε αυτο το μπορει παιζει πολυ πλεον) να έχεις κάποια χρήματα παραπάνω αλλα δεν θα έχεις χρόνο...

Αν τώρα επιμένεις σε κάτι σχετικά εξτριμ δες και τις πτήσεις με ανεμοπτερο...είναι σε σχετικά καλές τιμές αν βρεις σύλλογο που παει σε αεροδρομια που απογειώνουν με βίντσι...πρέπει να έχεις κάτι σχετικά κοντα σου...
Αν σε ενδιαφέρει να ρωτήσω συνάδελφο που ασχολείται επαγγελματικά...

Send from my Moto Guzzi Breva using Tapa Tapa Tapa Talk

Last edited by asotosios; 30-07-2013 at 10:35.
Reply With Quote
Παλιό 30-07-2013, 12:17
Senior Member

Οταν ειδα οτι απαντησες εσυ πιστευα οτι δεν θα ηταν σοβαρη απαντηση αλλα επεσα εξω

Χρονος υπαρχει απλετος, φοιτητης γαρ, και οργανωνω ετσι τα υποχρεωτικα μαθηματα που μπορω να φυγω ΠΣΚ. Αυτο που μου λειπει ειναι τα λεφτα(και η φυσικη κατασταση που χρειαζεται σε αρκετα αθληματα αλλα αυτο φτιαχνεται)

βολτες με την αφρικανα οκ ρε εσεις το δεχομαι αλλα υπαρχουν πραγματα που αν δεν τα κανω τωρα ισως δεν τα κανω ποτε οποτε λεω να αδραξω την ευκαιρια. Βολτες λιγο πολυ παντα θα μπορεις να κανεις καποιες φορες πιο πολλες αλλες λιγοτερες.

ααα το base δεν το ξεχναω με τιποτα, κααααποια στιγμη θελω να κανω ας ειναι και οταν ειμαι 40 χρονων. Η πατριδα του base ειναι η Νορβηγια αρα εχω αρκετες ελπιδες( λεμε τωρα)

ρωτα τον συναδελφο σου να δουμε τι παιζει, και οταν θα ανεβειτε με τον αλλο απο το Λουτρακι προς Λαρισα θα μου τα πεις απο κοντα

Last edited by Corvo; 30-07-2013 at 12:22.
Reply With Quote
Παλιό 30-07-2013, 12:25
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Corvo Εμφάνιση μηνυμάτων
Οταν ειδα οτι απαντησες εσυ πιστευα οτι δεν θα ηταν σοβαρη απαντηση αλλα επεσα εξω
Ντροπη σου παλιανθρωπα...

Χρονος υπαρχει απλετος, φοιτητης γαρ, και οργανωνω ετσι τα υποχρεωτικα μαθηματα που μπορω να φυγω ΠΣΚ. Αυτο που μου λειπει ειναι τα λεφτα(και η φυσικη κατασταση που χρειαζεται σε αρκετα αθληματα αλλα αυτο φτιαχνεται)
Καλααααααα αυτο ξαναπεστο μας οταν θα εισαι σε δουλεια και θα εχεις και αααααλλες υποχρεωσεις...
τοτε τα ξαναλεμε...

Ταξιδεψε οσο ειναι καιρος και τον χρονο σου τον οριζεις (σε μεγαλο βαθμο) ο ιδιος...
μετα θα στον οριζει η δουλεια και αργοτερα αλλου ειδους υποχρεωσεις...
ΠΣΚ ουτε που θυμαμαι απο ποτε εχω να κανω...

Οσον αφορα τα αλεξιπτωτα και την φυσικη κατασταση,
αν δεν εχεις παθολογικο προβλημα και δεν πας να σε σπονσοραρει η "σου δινει φτερααααα" τοτε εισαι μια χαρα (εκτος και αν εχεις βαλει πολλααααα κιλα απο τοτε που σε ειδα στον πειραια)... η φυσικη κατασταση θα σε βοηθησει κυριως για αλματα με στατικο ιμαντα (στρατιωτικα κυριως αλματα οχι αναψυχης) λογω τροπου προσγειωσης...

κακαλα και για τα δεδομενα της Ελλαδας λεφτα θελεις...η φυσικη κατασταση θα σε βοηθησει σε αλλα πραγματα...

βολτες με την αφρικανα οκ ρε εσεις το δεχομαι αλλα υπαρχουν πραγματα που αν δεν τα κανω τωρα ισως δεν τα κανω ποτε οποτε λεω να αδραξω την ευκαιρια. Βολτες λιγο πολυ παντα θα μπορεις να κανεις καποιες φορες πιο πολλες αλλες λιγοτερες.

Αλεξ, να θυμασαι οτι καλυτερα ειναι να μετανιωνεις για πραγματα που εκανες και οχι για αυτα που δεν εκανες...
κανε λοιπον τις βολτες σου τωρα που μπορεις και αντεχουν τα πλευρα σου να κοιμασαι και 5μερες σε σκηνη γιατι μετα γιοκ...

ααα το base δεν το ξεχναω με τιποτα, κααααποια στιγμη θελω να κανω ας ειναι και οταν ειμαι 40 χρονων. Η πατριδα του base ειναι η Νορβηγια αρα εχω αρκετες ελπιδες( λεμε τωρα)
Καλα τα λες...
Αλητη...

Last edited by asotosios; 30-07-2013 at 12:34.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης