![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορειτε να κανετε κατι τετοιο...........
Alexander Polli, Tracksuit, Wingsuit Flying: Reality Of Human Flight - YouTube |
|
|||
|
|||
![]()
Ή διαλεξτε κατι απο εδω......
![]() ☜✔100% Pure Awesome People ~ Extreme Sports Action POV (10:00) HD 2013 - YouTube |
|
|||
|
|||
![]()
το basejumping αυτη τη στιγμη ειναι οτι πιο extreme υπαρχει.
για να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ εκπαιδευση θες τουλαχιστον 100-150 ελευθερες πτωσεις και μετα αλλιως δεν εισαι αρκετα εμπειρος να ξερεις τι μπορει να σου συμβει ευχαριστω για τις συμβουλες |
|
|||
|
|||
![]()
παρε την αφρικανα σου,ενα καμινετο/ψησταρια,μια σκηνη κ ξεκινα......................πιο εξτρεμ απο το να φτερουγισει η καρδια σου απο συγκηνηση καβαλα στο ''αλογο σου'' δεν υπαρχει...................ολα τα αλλα οπως εσυ τα θελεις........απειρα.....διαλεγεις κ παιρνεις
![]() ποτε δεν θα γινουμε τοσο εμπειροι ,που να ξερουμε τι θα μας συμβει Last edited by intruder; 27-07-2013 at 22:01. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οχι ρε παιδια μην του λετε να παει για αναρηχηση και ελευθερο καμπιγκ το ελευθερο καμπιγκ εχει προστιμο θα του βγει μαζι με τον εξοπλισμο της αναρηχησης ο κουκος αηδονι που λεμε !
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εαν κανει ελευθερο καμπινκ αλα αναριχηση οπως την φωτο ,να δουμε πως θα τον γραψουν.......με κανα ελικοπτερο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() sid ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ελευθερες πτώσεις πολυ ακριβο σπορ στην Ελλάδα έκανα Αγγλία και Γαλλία που είναι ψωμοτυρι...
Ελλάδα μόνο σαν φαντάρος, απο εκει και πέρα υπάρχουν φθηνά πακέτα για βουλγαρία, αλλα θέλουν χρόνο που δεν έχω... Base jumping ξεχνά το θέλει μεγάλη εμπειρία σε άλματα...άρα ασύμφορο δεδομένου του κόστους των άλματων... ![]() Πλαγίας πολυ καλο αλλα ίσως σου πέσει ακριβός ο εξοπλισμός... Θα πω και εγω βόλτες με την Αφρικανα σου και όπου σε βγάλει...στο εχω ξαναπει είσαι στην καλυτερη περίοδο, μετα μπορει (ετσι οπωσ το πανε αυτο το μπορει παιζει πολυ πλεον) να έχεις κάποια χρήματα παραπάνω αλλα δεν θα έχεις χρόνο... Αν τώρα επιμένεις σε κάτι σχετικά εξτριμ δες και τις πτήσεις με ανεμοπτερο...είναι σε σχετικά καλές τιμές αν βρεις σύλλογο που παει σε αεροδρομια που απογειώνουν με βίντσι...πρέπει να έχεις κάτι σχετικά κοντα σου... Αν σε ενδιαφέρει να ρωτήσω συνάδελφο που ασχολείται επαγγελματικά... Send from my Moto Guzzi Breva ![]() Last edited by asotosios; 30-07-2013 at 10:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν ειδα οτι απαντησες εσυ πιστευα οτι δεν θα ηταν σοβαρη απαντηση αλλα επεσα εξω
![]() Χρονος υπαρχει απλετος, φοιτητης γαρ, και οργανωνω ετσι τα υποχρεωτικα μαθηματα που μπορω να φυγω ΠΣΚ. Αυτο που μου λειπει ειναι τα λεφτα(και η φυσικη κατασταση που χρειαζεται σε αρκετα αθληματα αλλα αυτο φτιαχνεται) βολτες με την αφρικανα οκ ρε εσεις το δεχομαι αλλα υπαρχουν πραγματα που αν δεν τα κανω τωρα ισως δεν τα κανω ποτε οποτε λεω να αδραξω την ευκαιρια. Βολτες λιγο πολυ παντα θα μπορεις να κανεις καποιες φορες πιο πολλες αλλες λιγοτερες. ααα το base δεν το ξεχναω με τιποτα, κααααποια στιγμη θελω να κανω ας ειναι και οταν ειμαι 40 χρονων. Η πατριδα του base ειναι η Νορβηγια αρα εχω αρκετες ελπιδες( λεμε τωρα) ρωτα τον συναδελφο σου να δουμε τι παιζει, και οταν θα ανεβειτε με τον αλλο απο το Λουτρακι προς Λαρισα θα μου τα πεις απο κοντα ![]() Last edited by Corvo; 30-07-2013 at 12:22. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Last edited by asotosios; 30-07-2013 at 12:34. |
![]() |
|
|