![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να ευχαριστησω και γω το Δημητρη
![]() Πραγματικα ηταν ομορφα σε ενα πανεμορφο μερος σε μια πανεμορφη διαδρομη (αν και ο δυνατος αερας της πηρε λιγο απο την ομορφια).....! ![]() Φωτο απο τους παρεβρισκομενους δεν εχω ετσι και αλλιως ο Tatoopanther (χρηστος) θα καλυψη το θεμα αυτο πιστευω....αλλα φροντησα (νυχτα πια) μετα απο την αποχωρηση μου να βγαλω μερικες στα γρηγορα γιατι ενεκα καραφλας καρκαλιασα (παγωσα) ![]() Μπορει να σας φαινεται απογευματακι αλλα οι φωτο ειναι στο σκοταδι.... Το λιμανι της Σαρτης και το Αγιον Ορος (Αθως) στο βαθος... ![]() Στο βαθος το χωριο και η παραλια της Σαρτης..... ![]() Κανα δυο καλλιτεχνικες (προσοχη πριν αρχισετε να με κραζετε να πω οτι ηταν η πρωτη φορα που επιχειρουσα τετοιου ειδους φωτογραφιες (με φακο την νυχτα) ![]() Η πρωτη για το GSforum..! ![]() Και η δευτερη για την μπουγιαμπεσα.... ![]() ![]() Μια με το φαντασμα του "μπουγιαμπεση" μοτοσυκλετιστη ![]() ![]() Κια τελευταια αφησα μια φωτο για να καταλαβετε για τι σκοταδι ειχε οταν φωτογραφιζα.. ![]() Υποσχομαι στις επομενες (σε τετοιου ειδος φωτο) να ειμαι καλυτερος.... Χαρηκα που γνωρησα απο κοντα πολλους απο εσας.... Και παλι ενα ευχαριστώ, και ενα μεγαλο μπραβο στον Δημητρη....! ![]() Εις το επανειδην. Last edited by zandesiro; 22-01-2012 at 19:52. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!! | Vagelis Gar | Ελλάδα | 33 | 08-08-2011 19:30 |
ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!! | Nondas | Ανέκδοτα | 17 | 27-06-2011 21:08 |
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 27-02-2011 21:52 |
ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | Alext | Χιούμορ | 10 | 20-05-2009 13:03 |
ΚΟΥΚΟΥ !!!ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑ | GANTZA | Καλώς ήλθατε | 19 | 21-02-2009 00:19 |