![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ένας άνθρωπος εντάσσεται σε μια πολύ αποκλειστικη αποικία γυμνιστών
Την πρώτη ημέρα του εκεί, βγάζει τα ρούχα του και αρχίζει να περιπλανητε γύρω. Μια πανέμορφη μικροκαμωμένη ξανθιά περπατάει δίπλα, και ο άνθρωπος παίρνει αμέσως στύση. Η γυναίκα παρατηρεί τη στύση του, έρχεται προς το μέρος του και λέει, «Μήπως με καλέσατε εμένα;" Ο άνδρας απαντάει: «Όχι, τι εννοείτε; Λέει, «Πρέπει να είσαι καινουργιος εδώ. Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω. Είναι ένας κανόνας εδώ ότι αν έχετε στύση, συνεπάγεται ότι κάλεσατε εμένα. " Χαμογελώντας, τον οδηγεί προς την πλευρά της πισίνας, πάνω σε μία πετσέτα, ανυπόμονα τον τραβάει μαζί της και με χαρά τον αφήνει να το κανει μαζί της. Ο άνθρωπος συνεχίζει να εξερευνά τις εγκαταστάσεις της αποικίας. Μπαίνει στην σάουνα και, όπως κάθεται, κλάνει .... Μέσα σε λίγα λεπτά, ένα τεράστιος, μαυρος, τριχωτός άνθρωπος του λεει «Μήπως καλέσατε εμένα;" «Όχι, τι εννοείτε; λέει ο νεοφερμένος. «Θα πρέπει να ειστε καινούργιος », λέει ο μαυρος , «είναι ο κανόνας ότι αν κλασετε , αυτό σημαίνει ότι με καλεσατε εμένα." Ο τεράστιος άνθρωπος τον γυρίζει γύρω , σκύβει πάνω του στον πάγκο και τον γ............ Ο νεοφερμένος τρεχει πίσω στο γραφείο , όπου τον υποδέχεται με χαμόγελο, η γυμνη ρεσεψιονίστ, «Μπορώ να σας βοηθήσω;" Ο άντρας φωνάζει, «Εδώ είναι η κάρτα μέλους μου. Μπορείτε να έχετε το κλειδί πίσω και μπορείτε να κρατησετε το ποσό των ποσό $500 . «Αλλά, Κύριε,» απαντά, «έχετε μόνο εδώ για λίγες ώρες. Δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε όλες μας τις εγκαταστάσεις ». Απαντήσε ο άνθρωπος, «Ακούστε κυρία μου, είμαι 68 ετών. Δεν μπορω να μεινω εδω διοτι μου σηκωνετε μόνο μία φορά το μήνα, αλλα ##### 25 φορές την ημέρα! " |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|