Απάντηση: Βοήθεια !! Η ¨Μπεμπέ" αρρώστησε !!!
Φίλε frits ελπίζω να δεις αυτο το post πριν πας στο συνεργειο, μιας και το πρόβλημά σου δεν είναι και τίποτα το σημαντικό (δεν παίρνω και όρκο βέβαια) αλλα μου το έκανε και μένα και βρήκα τελικά τι είναι (ο μάστοράς μου δηλαδή!!!)
Το πρόβλημα σε εμένα ήταν οτι απλός είχε χαλαρώσει το φις που δίνει την εντολή για το πια ταχύτητα έχει το σασμάν, με αποτέλεσμα να μπερδεύεται και να νομίζει οτι έχει ταχύτητα ενώ δεν έχει. έτσι η μηχανή σου σβήνει γιατί έχεις ανοιχτό τον πλάγιο. βάζω στοίχημα οτι εάν τον κλείσεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!
Στην δικιά μου περίπτωση πάντως είχα παρατηρήσει οτι όλο αυτό το έκανε αποκλειστικά και μόνο τα κρύα πρωινά και κατα την φάση που το έβαζα μπροστά.
Φυσικά και να την πας την μηχανή σου στον μάστορα, δεν αντιλέγω, απλώς σου στέλνω το post για να σε καθησυχάσω και να μην σου βγει καμιά extra χρέωση στο συνεργείο, που δεν θα χρειάζεται. πάντως η μηχανή δεν έχει τίποτα απολύτως.
|