![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θέλω να πω ότι η πεθερά μου είναι κακή μαγείρισα αλλά στο σπίτι της
τα ποντίκια φέρνουν τα δικά τους σάντουιτς!!!! ------------------------------------------------------------------------------------ Ένας άντρας παίρνει το παρακάτω τηλεγράφημα "Πεθερά νεκρή.Παρακαλώ ενημερώστε αν θέλετε ταφή ,αποτέφρωση ή ταρίχευση" Οπότε εκείνος στέλνει την απάντηση "Ας μην το ρισκάρουμε.Και τα τρία παρακαλώ." ---------------------------------------------------------------------------------- Μόνο ένας άντρας ενδιαφέρθηκε πραγματικά για την πεθερά μου και αυτός ήταν ο κτηνίατρος. ------------------------------------------------------------------------------- Ένα πρωί η πεθερά μου άργησε να βγάλει τα σκουπίδια όταν όμως άκουσε το σκουπιδιάρικο να έρχεται βγήκε στο δρόμο να προλάβει με τα σκουπίδια στο χέρι. -Άργησα; ρωτάει τον σκουπιδιάρη. -Όχι , απαντάει αυτός.Πήδα μέσα. ------------------------------------------------------------------------------ Όταν παντρελυτηκα ειπα στην πεθερά μου -Μητέρα, το σπίτι μου είναι και δικό σας. Αυτό ήταν.Μετά από 1 εβδομάδα το πούλησε!!! ------------------------------------------------------------------------------- Έχω στερεοφωνικό σύστημα ,από τότε που παντρέυτηκα, στο αυτοκίνητο μου. την γυναίκα μου μπροστά και την πεθερά μου στο πίσω κάθισμα. --------------------------------------------------------------------------------- Ήταν μια υγρή βροχερή μέρα όταν ο Γιάννης έθαψε την πεθερά του.Καθώς η κηδεία τελείωσε και όλοι οι συγγενείς τον συλληπήθηκαν ένας κεραυνός έσκισε τον ουρανό και μια φοβερή βροντή ακούστηκε.Ο Γιάννης σήκωσε ψηλά το κεφάλι του και φώναξε -Θεέ μου, έφτασε κιόλας έκει πάνω;;;;;;;; --------------------------------------------------------------------------------- Όταν η πεθερά μου πηγαίνει στον ζωολογικό κήπο , βγάζει δύο εισητήρια.Ένας για να μπει και ένα για να την αφήσουν να βγει. ----------------------------------------------------------------------------------- Η πεθερά μου είναι τόσο χοντρή που όταν είχαμε παέι πριν λίγες μέρες σε μία γιορτή και κάποιος ήπιε από το γοβάκι της σαμπάνια δεν κατάφερε να ξεμεθήσει ακόμα. ------------------------------------------------------------------------------- Γιατί ο Πόντιος παντρεύεται μια χήρα; -Γιατί προτιμά να 'ναι ο δεύτερος σύζυγός της παρά ο πρώτος! ------------------------------------------------------------------------------- |
|
|