![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το σαββατοκύριακο πήγα μια χωμάτινη βολτούλα με αρκετή λάσπη και άμμο. Την Δευτέρα ξεκινώντας για δουλειά άκουγα ένα νέο όργανο να παίζει στο μουσικό συγκρότημα boxer. Πήγα λοιπόν στο Γέρακα να μου μιλήσουν για το νέο όργανο που άκουγα. Ο ήχος ακουγόταν από στον ιμάντα ο οποίος είχε μετακινηθεί ένα δοντάκι πιο πίσω. Μάλλον κάποιο πετραδάκι από τα πολλά που είχαν περάσει μέσα τον έκανε να αλλάξει θέσει και να βρίσκει στα μέταλλα του κινητήρα. Το έβαλαν στην θέσει του και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αν και έχω αρκετά από τα 26,000 χλμ στο χώμα πρώτη φορά συνέβη κάτι τέτοιο. Να το έχετε στο νου σας η αναβάτες που πάνε χώμα. Αυτά…. Και σε άλλα με υγεία.
|
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να βρείτε πανεύκολα που θέλετε να πάτε πριν πάτε. | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 25 | 28-09-2009 16:51 |
Πως να οδηγείτε μαζί αναβάτης και συνεπιβάτης | GS_maniac | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 24 | 08-09-2009 22:04 |
Τι είναι αυτό που μας χωρίζει... | skippybi | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 13:22 |
Μάθετε το παιδί σας να μη διαχωρίζει χρώματα και λαούς | leonidas | Πολιτισμός | 15 | 07-01-2009 22:05 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 20:32 |