GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Εξοπλισμός μοτοσικλέτας

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 24-02-2010, 16:08
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro
Προεπιλογή ΚΤΜ 950 και ζαντες

Δεν ξερω αν φταει ο τροπος οδηγησης μου στο χωμα ή κατι αλλο, αλλα απο τοτε που πηρα το ΚΤΜ 950 και οσες φορες εχω παει χωμα, οποτε μπορω το ταπωνω! Οκ, οχι τρελες ταχυτητες, αλλα η μεγαλυτερη που εχω πιασει ειναι 95χλμ/ωρα!

Ετσι λοιπον μαλλον αυτη πρεπει να ειναι η αιτια που συντομα πρεπει να επισκεφτω τον λαστιχά για να μου ισιωσει την μπροστινη ζαντα!
Ναι,αγαπητοι μου, η μπροστινη ζαντα στραβωσε. Φαινεται οτι θα περασα καπως γρηγορα απο καμια φυτευτη πετρα και καπου "πηρε". Ετσι κι αλλιως οι μαμησιες ζαντες των ΚΤΜ ποτε δεν φημιζοντουσαν για τις αντοχες τους.

Δυστυχως οταν προετοιμαζεσαι για το Dakar του 2011, αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα (οκ, λεμε και καμια μ@λ@κι@, για να περασει η ωρα! )

Εσεις οι χωματεροι, (ξερετε ποιοι, μην λεω ονοματα), ξερετε που μπορω να βρω κανεναν να πουλαει αυτες τις καλες τις ζαντες; Πως τις λενε μωρε;
excel, word, powerpoint;

Εχω ακουσει και για κατι alpina, αλλα οταν ακουσα και το ποσο κοστιζουν, εβαλα πιεσομετρο.

Μιλαμε βεβαια για στεφανια και ακτινες μονο, οχι και για κεντρα. Μαλλον θα κρατησω τα μαμησια για την ωρα.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης