Δεν ξερω αν φταει ο τροπος οδηγησης μου στο χωμα ή κατι αλλο, αλλα απο τοτε που πηρα το ΚΤΜ 950 και οσες φορες εχω παει χωμα, οποτε μπορω το ταπωνω! Οκ, οχι τρελες ταχυτητες, αλλα η μεγαλυτερη που εχω πιασει ειναι 95χλμ/ωρα!
Ετσι λοιπον μαλλον αυτη πρεπει να ειναι η αιτια που συντομα πρεπει να επισκεφτω τον λαστιχά για να μου ισιωσει την μπροστινη ζαντα!
Ναι,αγαπητοι μου, η μπροστινη ζαντα στραβωσε. Φαινεται οτι θα περασα καπως γρηγορα απο καμια φυτευτη πετρα και καπου "πηρε". Ετσι κι αλλιως οι μαμησιες ζαντες των ΚΤΜ ποτε δεν φημιζοντουσαν για τις αντοχες τους.
Δυστυχως οταν προετοιμαζεσαι για το Dakar του 2011, αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα (οκ, λεμε και καμια μ@λ@κι@, για να περασει η ωρα!

)
Εσεις οι χωματεροι, (ξερετε ποιοι, μην λεω ονοματα), ξερετε που μπορω να βρω κανεναν να πουλαει αυτες τις καλες τις ζαντες; Πως τις λενε μωρε;
excel, word, powerpoint;
Εχω ακουσει και για κατι alpina, αλλα οταν ακουσα και το ποσο κοστιζουν, εβαλα πιεσομετρο.
Μιλαμε βεβαια για στεφανια και ακτινες μονο, οχι και για κεντρα. Μαλλον θα κρατησω τα μαμησια για την ωρα.