Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από KAS
Γιατί δεν έχει σχέση .Ταξιδεύεις άνετα και με μεγάλη ταχύτητα , με δύο αναβάτες , kαλή ιπποδύναμη , καλή ταχύτητα , φθηνό service κάνει για την πόλη , κατανάλωση δεν το συζητάω , φρένα abs , και πάνω από όλα αγοράζεις δύο με διαφορετικό χρώμα αντί για μια μπέμπα .
Τελικά μήπως είμαστε χαιβάνια ; 
|
για τα λεφτα του ειναι καλο.ομως gs δεν ειναι και δεν προκειται,κι οχι για το ονομα,αστο στην ακρη το ονομα.
το gs εχει περισσοτερη σταθεροτητα,αψογα ζυγισμενο,τα φρενα του καμια σχεση,αψογη ποιοτητα κυλισης.με ενα twin θα το συγκρινα.με gs οχι.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από FANISGS
πεστα φιλε μου γιατι μου φαινεται χανουμε τη μπαλα σιγα σιγα.εδω ο κοσμος χανεται και να μη συνεχισω..... 
|
φιλαρακι μου πιο το προβλημa,forum ειναι εδω μεσα κι καθενας γραφει τα πιστευω του για την καθε μηχανη,αν εχουμε τα οποιαδηποτε αλλα προβληματα αυτα δεν τα μεταφερουμε μεσα στο forum αλλα στο καφε που πηγαινουμε,εδω μεσα λεμε τα δικα μας για τις μοτοσυκλετες που εχουμε η ονειρευομαστε.
δεν το καταλαβαινω τωρα αυτο,πολλοι γουσταρουν να πετανε τα χρηματα τους οπου κι οπως γουσταρουνε αυτοι...δηλαδη τι.μηπως πρεπει κι εγω να αρχισω να λεω τα προβληματα που εχω.και ειναι και πολλα,γιατι τα μεγαλα καραβια εχουν και μεγαλες φουρτουνες.ομως πολλοι ξεδινουμε εκει,στις μηχανες,για να τις οδηγαμε και να τις απολαμβανουμε χωρις να θετουμε σε κινδυνο εμας η αλλους επιβατες η οδηγους.γι αυτο και καθε μηχανη προσφερει οτι προσφερει για τα λεφτα που πουλιεται,εστω κι αν καποιες ειναι καπως υπερτιμημενες.ειναι λογος τωρα αυτος να κανουμε αυτη την κουβεντα?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gs 650
καλο χρυσο παιδια το v-stromaki αλλα πιστευω οτι το gs 1200 ειναι αλλου για ρωτα αυτους που οδηγανε v-strom αν ειχαν τα χρηματα θα επαιρναν ενα gs
αλλωστε στην ζωη αυτη που ζουμε οτι πληρωνεις παιρνεις!!!!!!
|
ακριβως,οτι πληρωνεις παιρνεις.