Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
ναι, εμενα και καθε εμενα ο οποιος ταξιδευει για λογαριασμο της εταιρειας του, κυκλοφορει για λογαριασμο της εταιρειας του εργαζεται στο σπιτι για λογαριασμο της εταιρειας του κ.λ.π. Εμενα και λαπ τοπ μου πηραν αφου δουλευα απο το σπιτι αλλα και στα ταξιδια μου για την εταιρεια, και τα εισητηρια μαζι με την διαμονη μου σε ξενοδοχεια των 400ε ημερησιως μου πληρωναν, και την διαμονη μου στις διαφορες χωρες του εξωτερικου όπου με εστελναν για 2 μηνες μεχρι 2 χρόνια κ.λ.π., κ.λ.π.!!!!!!!!! 28 χρόνια ητοι 8400 ενσημα ετσι τα περασα και ετσι τα αμοιφθηκα!! Και οχι δεν ειμαι η εξαιρεση!!! υπαρχουν καποια επαγγελματα που αμοιβονται ετσι!!!
Αγαπητε μου φιλε, στην οικογενεια μου εχω δυο τετοιους ιατρικους επισκεπτες και ξερω ακριβως πως αμοιβονται!! Αλλα για στασου, τι κοινό εχει ενας Ιατρικος επισκεπτης με εναν βουλευτη? Εχει σπουδασει τιποτα ο Ιατρικος 'επισκεπτης όπως ο βουλευτης? Εχει διατρεξει ο ιατρικος επισκεπτης την ελλαδα απο ακρη ως ακρη επι σειρα ετων για καποιο σκοπο ανευ αποζημειωσης .......εστω για να γινει βουλευτης?
Και μετα, μηπως ξερεις τι θυσιες χρειαζονται και τι προσπαθεια για να ξαναβγεις βουλευτης?????? Αν τα ξερεις ολα αυτα......ιδου η ρόδος ιδου και το πήδημα!!! Στο κατω κατω αν αυτα που σας δινουν οι Ιατρικες πολυεθνικες ως αποζημειωσεις τα θεωρειτε λιγα ειναι παντα καιρός να αλλαξετε επαγγελμα!! Πάντως 1250ε καθαρος μισθός συν 200ε κινητό, συν 250ε καυσιμα μας κανουν 1700ε τα οποια αν ψαξεις θα δεις οτι πολλοί λιγοι (ανευ ιδιαιτερης μορφωσης, και δεν μιλω για σενα αποκλειστικα) τα βγάζουν!!!!!!! σκεψου το κι ετσι!!!
|
βρε Γιώργο συγγνώμη εσένα το θέμα σου είναι ότι οι βουλευτές έχουν πτυχίο ΑΕΙ, να σου πω ένα παράδειγμα που ο βουλευτής ήταν απόφοιτος γυμνασίου και επιχειρηματίας με τουριστικά λεωφορεία και όμως είχε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα των άλλων συναδέλφων του με πτυχία και μεταπτυχιακά, αλλού είναι το θέμα στο πόσα τρώνε σε βάρος μας και δυστυχώς έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε γιατί όλοι αυτοί έχουν πανεπιστημιακή μόρφωση αλλά δυστυχώς δεν έχουν κοινωνική ευαισθησία ......!!!!