![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||
|
|||||
![]()
Απαντώ εδώ, γιατί δεν θέλω να καταστρέψω την αγγελία του φίλου. Για όσους επιθυμούν να διαβάσουν τι προηγήθηκε, το link της αγγελίας είναι αυτό:
http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%8E%C...adventure.html Ακολουθεί η απάντηση: Απόσπασμα:
Θες να πεις τον πόνο σου; Σεβαστό, αλλά άνοιξε καινούργιο thread και γράψε τον εκεί. Απόσπασμα:
Δηλαδή ποια είναι η λογική σου εδώ; Πώς αν το ίδιο αντικείμενο μπορείς να αποκτήσεις στην Ελλάδα με διάφορα πχ. 150% (παράδειγμα είναι το τονίζω και δεν εννοώ την αγγελία του παιδιού!) εσύ θα το πάρεις ντε και καλά μόνο από ελληνικό μαγαζί ή ιδιώτη; Ο επιμένων ελλη-νικά; Κάτι κοινό μεταξύ των αξεσουάρ και του πασχαλινού αρνιού έχεις βρει, που εγώ αδυνατώ να καταλάβω. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Προσωπικά έχω γλυτώσει αρκετά χρήματα από παρόμοιες "παραθέσεις" άλλων που ήξεραν καλύτερα τις τιμές. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι και να την έγραφαν κιόλας. Απόσπασμα:
Όσο για το αν οι αγγελίες μπορούν να συζητηθούν ή όχι, αν μιλάμε για την έντυπη ή ηλεκτρονική Χρυσή Ευκαιρία τότε ναι, το postάρισμα είναι και αδύνατο και αθέμιτο. Εδώ όμως, την τελευταία φορά που τσέκαρα, είναι forum με κανονισμούς, οι οποίοι δεν το απαγορεύουν. Κι αν σε πείραξε τόσο, η σχετική με τις βαλίτσες απάντηση μου στην επίσης σχετική ερώτηση του xenos, αν δηλαδή πιστεύεις πως παρεκκλίναμε συζητώντας για τις βαλίτσες (!), σκέψου πόσο άσχετες και χτυπητές φαντάζουν 10 κόκκινες, boldαρισμένες, πλάγιες και παχιές αράδες για ένα θέμα που δεν ζητήθηκε η γνώμη κανενός. Λιγότερα post και περισσότερα χιλιόμετρα, εύχομαι. Σωκράτης |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
η αγγελία | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 15-10-2009 18:17 |