GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 11-03-2009, 18:35
kostas-patra Ο/Η kostas-patra βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: α
Προεπιλογή σωληνάκια υψηλής σε 1100Gs, με abs

Μου τρύπησε ένα σωληνάκι των φρένων και το κόλλησα όπως όπως, μέχρι να παραγγείλω με τον andod ένα κουτί goodridge απ έξω
bike (40).JPG
Κατέβασα πολλές αναφορές πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, πήρα πολλές γνώμες, μεγάλη η βοήθεια φίλων από το νετ και όταν βρήκα τον χρόνο είπα να κάνω την επιχείρηση

Το σημαντικότερο όλων είναι να έχει κανείς παρακολουθήσει τη διαδικασία από κάποιον γνωστό ή να την έχει προβάρει πολλές φορές στο μυαλό του, ώστε να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει και πως θα μπορούσε να επιλύσει οποιαδήποτε στραβή.

Ξεκίνησα με ένα κατάλογο ανα βήματα που θα έπρεπε να ακολουθήσω, παρέα με το repair manual της μηχανής σχετικά με το bleeding brake fluid, την αντικατάσταση των υγρών φρένων.

Πριν κάνει κανείς οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή επισκευής, θα πρέπει να έχει κατά τη γνώμη μου εξασφαλίσει ότι

- έχει τα απαραίτητα εργαλεία που θα χρειαστούν,
-χώρο για να τα κάνει,
-χρόνο μήπως συναντήσει προβλήματα που θα τον καθυστερήσουν,
-ένα τηλέφωνο για ώρα ανάγκης από κάποιον που ξέρει ή τα ιντερνέτια σε σύνδεση
-ένα χέρι βοηθείας δεν είναι κάτι κακό, αρκεί να μην έχει δύο αριστερά χέρια

Ακολουθώ τη λίστα μου ευλαβικά στην αρχή για να την αφήσω αργότερα κατά μέρος, σημειώνοντας μόνο στοιχεία όπως σφίξιμο, παξιμάδια και καινούριες διαδικασίες για να μην αμελήσω στο δέσιμο

Βγάζω μπαγκαζιέρες και καθίσματα δένω τον τροχό από τις εξατμίσεις που δεν καίνε ή τα κάγκελα , αν έχω και από τα καλάμια
bike (59).JPGbike (23).JPGbike (24).JPG

Last edited by kostas-patra; 11-03-2009 at 19:07.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης