![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μου τρύπησε ένα σωληνάκι των φρένων και το κόλλησα όπως όπως, μέχρι να παραγγείλω με τον andod ένα κουτί goodridge απ έξω
bike (40).JPG Κατέβασα πολλές αναφορές πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, πήρα πολλές γνώμες, μεγάλη η βοήθεια φίλων από το νετ και όταν βρήκα τον χρόνο είπα να κάνω την επιχείρηση Το σημαντικότερο όλων είναι να έχει κανείς παρακολουθήσει τη διαδικασία από κάποιον γνωστό ή να την έχει προβάρει πολλές φορές στο μυαλό του, ώστε να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει και πως θα μπορούσε να επιλύσει οποιαδήποτε στραβή. Ξεκίνησα με ένα κατάλογο ανα βήματα που θα έπρεπε να ακολουθήσω, παρέα με το repair manual της μηχανής σχετικά με το bleeding brake fluid, την αντικατάσταση των υγρών φρένων. Πριν κάνει κανείς οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή επισκευής, θα πρέπει να έχει κατά τη γνώμη μου εξασφαλίσει ότι - έχει τα απαραίτητα εργαλεία που θα χρειαστούν, -χώρο για να τα κάνει, -χρόνο μήπως συναντήσει προβλήματα που θα τον καθυστερήσουν, -ένα τηλέφωνο για ώρα ανάγκης από κάποιον που ξέρει ή τα ιντερνέτια σε σύνδεση -ένα χέρι βοηθείας δεν είναι κάτι κακό, αρκεί να μην έχει δύο αριστερά χέρια Ακολουθώ τη λίστα μου ευλαβικά στην αρχή για να την αφήσω αργότερα κατά μέρος, σημειώνοντας μόνο στοιχεία όπως σφίξιμο, παξιμάδια και καινούριες διαδικασίες για να μην αμελήσω στο δέσιμο Βγάζω μπαγκαζιέρες και καθίσματα δένω τον τροχό από τις εξατμίσεις που δεν καίνε ή τα κάγκελα , αν έχω και από τα καλάμια bike (59).JPGbike (23).JPGbike (24).JPG Last edited by kostas-patra; 11-03-2009 at 19:07. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα ήθελα μια ενημέρωση; (σε PM δεν με χαλάει) | NLS | Καλώς ήλθατε | 47 | 07-01-2010 20:43 |