GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 15-06-2010, 14:47
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Μηνύματα: 19,324
Προεπιλογή πλαστα δανεια........

Τελευταία ενημέρωση: 15.06.2010 | 14:24
Πρώτη δημοσίευση: 15.06.2010 | 14:18
Την απίστευτη κομπίνα είχαν στήσει στη Θεσσαλονίκη δύο άνδρες και μια

γυναίκα που εργαζόταν σε τραπεζικό υποκατάστημα.


Τα μέλη του κυκλώματος έρχονταν σε επαφή με πολίτες που χρειάζονταν χρήματα αλλά δεν είχαν τις προϋποθέσεις για να πάρουν δάνειο. Για την ακρίβεια, ήταν άνεργοι με μηδενική φορολογική δήλωση!

Τι έκανε λοιπόν το κύκλωμα; Έβγαζε πλαστές-συμπληρωματικές φορολογικές δηλώσεις στους ενδιαφερόμενους, στις οποίες παρουσιάζονταν ψεύτικα εισοδήματα.
Τα πλαστά αυτά έγγραφα τα πήγαιναν στην τράπεζα, εκεί τα παραλάμβανε η υπάλληλος που ήταν "στο κόλπο" και... τα δάνεια έβγαιναν σε χρόνο μηδέν!

Μάλιστα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία, η τραπεζική υπάλληλος έκανε τις διαδικασίες για τα παράνομα δάνεια, τις ώρες που η τράπεζα ήταν κλειστή!

Φυσικά, το κλειδί της υπόθεσης είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι τελικά έπαιρναν στα χέρια τους ένα μικρό μέρος των χρημάτων και τα υπόλοιπα λεφτά τα έπαιρναν τα μέλη του κυκλώματος για... την εξυπηρέτηση που έκαναν.

Την καταγγελία έκαναν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, τέσσερις άνθρωποι που μπλέχτηκαν στα δίχτυα του κυκλώματος...
Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τον έναν άνδρα του κυκλώματος που παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση. Παραδέχθηκε επίσης τη συνεργασία του με την 41χρονη τραπεζική υπάλληλο, η οποία εντοπίστηκε μεν αρνείται κάθε κατηγορία δε.

Η έρευνα συνεχίζεται...
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:49.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!