GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 21-06-2010, 13:54
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία;

Αν μου επιτρέπετε, θα γράψω κι εγώ μια π@π@ρι@!!

Όταν πρωτοβρέθηκα σε κάποιο ορεινό χωριό του Λασιθίου, νομίζω το 1981, μου έκανε εντύπωση, που μερικοί γέροντες μίλαγαν για ανεξάρτητο Κρητικό κράτος!!! Βέβαια σύντομα, γυρνώντας την Κρήτη, έβγαλα το συμπέρασμα πως αυτά τα λόγια ήταν όπως όλες οι κλασικές Ελληνικές π@π@ριές, του στυλ "κάνε με πρωθυπουργό για μια μέρα", "με την χούντα ήταν καλύτερα", "οι Εβραίοι κυνηγάν τον Καζαντζίδη" κλπ, κλπ...
Δεν έχω υπ' όψιν μου κάποια οικονομοτεχνική μελέτη, σαν απλός πολίτης όμως αναρωτιέμαι... Αν δεν ήταν η σύνδεση (για να μην μιλήσουμε για Μινωϊκές και πώληση τους στους ξένους) με τον Πειραιά, που θα πήγαιναν τα ζαρζαβάτια, στην Αίγυπτο?!?! Ή μήπως δεν θα ήταν φτηνότερα στην Αθήνα, τα εισαγόμενα από το Βέλγιο, που έχει γίνει η λαχαναγορά της Ευρώπης?!!? Βέβαια και η Μάλτα και η Κύπρος, είναι (?) ανεξάρτητα κράτη και αν οι φίλτατοι κατά τα άλλα Κρητικοί, επιθυμούν να ζήσουν ανεξάρτητοι, εμένα ποσώς με ενδιαφέρει...
Μάλλον όμως, δεν είναι έτσι τα πράγματα και απλώς κάποιος, που δεν πιστεύω ότι είναι πράκτορας (σιγά μην άφηνε ο Μητσοτάκης... ανταγωνιστή), προσπαθεί να "κομίσει γλαύκα εις την Αθήνα", στην ευγενή κατά τα άλλα προσπάθεια της άγρας πελατών.
Νομίζω όμως πως ο χώρος δεν είναι ο πιο πρόσφορος, για τέτοιου είδους επιδιώξεις. Ο Gustave Le Bon, στην "ψυχολογία των όχλων", δίνει πιστεύω αρτιότερες εξηγήσεις επ' αυτού, για να μην μακρηγορώ κι εγώ!!!

Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης