20-07-2010, 22:04
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS
|
|
Απάντηση: Θέλω γνώμες για αντικατάσταση - Από HONDA σε GS
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Το εθεσες σε σωστη βαση και επανερχομαστε στο αρχεγονο διαξιφισμο τι ειναι πιο αξιοπιστο, πιο ομορφο, πιο μαϊτζεβελο κ.λ.π.
Τα σερβις του ΤζιΕσ ειναι καθε 10000κμ ενω των Χοντα καθε 24000 με το ιδιο κοστος δηλαδη γυρω στα 300ε.
|
Έκανα σέρβις στο Γέρακα στα 60.000 χλμ και πλήρωσα 170 ευρώ. Μετά έκανα σέρβις στα 70.000 χλμ. και πλήρωσα 125 ευρώ. Θα σου φέρω και τις αποδείξεις.
Απόσπασμα:
Μονον που το χοντα στα 24000κμ εχει κανει ενα και το Τζιες 2,5!!
|
Απόσπασμα:
Τα λαδια στο Τζι Ες χρειαζονται αλλαγη καθε 10000κμ και του Χοντα καθε 12000κμ. Ολοι μας ομως τα κοβουμε στην μεση για λογους ψυχολογικους.
Το φιλτρο αερα ενος χοντα χρειαζεται αλαλγη καθε 18000κμ κι ενος Τζι Ες πιο συντομα αν δεν απατωμαι!
Τα παραπανω ειναι παρμενα απο τα βιβλια κατασκευαστων και ειναι μονον ενα μικρο δειγμα.
Τωρα, για τα υπόλοιπα περι αξιοπιστιας...... κανε μια αναδρομη σε παλιοτερα ποστ και θα βρεις ελαττωματα, ανακλησεις αλλα και προτερηματα!
Τα βαζεις κατω και αποφασιζεις.......σε ενδιαφερει το ''λαδια ξυδια κι εφυγα''....περνεις γιαπωνεζο, σε ενδιαφερει το ''τα ματια μου 14 και στην παραμικρη λεπτομερεια.......'' περνεις ευρωπαιο!
|
Ποτέ δεν είχα τα μάτια μου 14 για τίποτα. Το φορτώνω και φεύγω.
Απόσπασμα:
Σου αρεσει το φρενο να ''δαγκωνει''? οχι οτι σταματαει γρηγοροτερα αλλα εχει μια πιο καλη αισθηση....περνεις Ευρωπαιο! Σε ενοχλει να κοιτας το ματακι τυο λαδιου καθε 500κμ και πολλες φορες να συμπληρωνεις, πραγμα που δεν χεις κανει ποτε σε Χοντα, περνεις Γιαπωνεζο.....
|
Μέχρι τα 20.000 χλμ, κοιτούσα το ματάκι και 4-5 φορές συμπλήρωσα καμιά 200 ml λάδι. Από τις 20.000 εώς τις 30.000χλμ το κοιτούσα και δεν ήθελε ποτέ λάδι. Βαρέθηκα λοιπόν, να το κοιτάω και μέχρι σήμερα (80.000) χλμ δεν το ξανακοίταξα και όλα καλά
Απόσπασμα:
Αυτα τα ολιγα απο μενα!!!!
|
Αυτά τα ολίγα και από μένα..
|