Απάντηση: Έπεσε η "κουρτίνα" για το ΤΡΩΚΤΙΚΟ !
Εγώ δεν ξέρω για τα νομικά της ιστορίας αλλά τα εντυπωσιακά σ αυτή την υπόθεση είναι 2:
Πρώτο οτι κάθε "χτύπημα" των τρομοκρατών μέχρι τώρα ήταν εύκολα αναγνώσιμο ακόμα και χωρίς προκήρυξη. Ακόμα και ο πιό κουτός έβλεπε μια συσχέτιση του στόχου με την λογική της τρομοκρατίας (πχ Αμερικάνικη πρεσβεία, μεγαλοεπιχειρηματίες, υπουργοί εσωτερικών κλπ). Ετούτη τη φορά, ακόμα και με την προκήρυξη είναι δύσκολο να πειστεί κανείς οτι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν απειλή για το παρακράτος. Ούτε που τον ήξερε κανείς πέρα από ένα στενό επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κύκλο. Υπάρχουν 100 δημοσιογράφοι με μεγαλύτερο "κύρος" και πολυπληθέστερο βήμα που λένε τα μύρια όσα για την τρομοκρατία. Γιατί ο συγκεκριμένος;
Δεύτερο: χίλια κρίμα που σκοτώθηκε ο δύστυχος, αλλά βρωμάει η ιστορία όταν ένας δημοσιογράφος, ενώ έχει επίσημη εφημερίδα και ράδιο να πει επώνυμα όσα θέλει, φτιάχνει ανώνυμο blog (ειδικά της ποιότητας του troktiko) και ξεκατινιάζεται με κάθε κόπανο!
Αυτή η ιστορία πιό πολύ θυμίζει ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε μπράβους μπουζουξίδικου ή χούλιγκανς, παρά πολιτικές διαφωνίες. Θα μου πεις αφού δεν έχουμε σοβαρή δημοσιογραφία γιατί να έχουμε "σοβαρή" τρομοκρατία;
|