GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Χωμάτινες εξορμήσεις

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 31-12-2010, 10:00
Markas Ο/Η Markas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: BMW F800GS, Yamaha WR250R
Προεπιλογή Μπαμπά, τι κάνεις τα μεσημέρια όταν εγώ κοιμάμαι;

Μπαμπά, τι κάνεις τα μεσημέρια όταν εγώ κοιμάμαι;

Υιός: Μπαμπά… Το μεσημέρι γιατί κοιμόμαστε;
Μπαμπάς (αφηρημένα): Για να ξεκουραστείς αγόρι μου. Να μπορείς και εσύ να παίζεις μετά πάλι και να μη νυστάζεις νωρίς.…
Υιός: Μπαμπά, ο αδελφούλης μου κοιμάται πάντα και αυτός το μεσημέρι;
Μπαμπάς: Βέβαια παιδάκι μου, χρειάζεται και αυτός να ξεκουραστεί.
Υιός: Η μαμά; Κοιμάται και αυτή πάντα το μεσημέρι;
Μπαμπάς: Η μαμά που σας φροντίζει και κάνει τόσες δουλειές κουράζεται και αυτή. Για να μπορεί λοιπόν το απόγευμα να παίζει μαζί σας, πρέπει να κοιμηθεί.
Υιός: Μα μπαμπά, εσύ δεν κοιμάσαι το μεσημέρι, έτσι δεν είναι;
Μπαμπάς, αμήχανος: Εχμ, ναι, δεν κοιμάμαι, εγώ είμαι πιο μεγάλος και δεν έχω ανάγκη τόσο το μεσημεριανό ύπνο…
Υιός: Και όταν όλοι μας κοιμόμαστε, εσύ τι κάνεις όλη την ώρα; Δε βαριέσαι;
Μπαμπάς: Κοίτα… Βαριέμαι μερικές φορές. Και τότε παίρνω τηλέφωνο ένα φίλο που είναι έτοιμος για οτιδήποτε αρκεί να του δώσεις 15 λεπτά…

…ανεβαίνουμε στις μηχανές και παίρνουμε τους δρόμους.

Υιός: Μα μπαμπά, εμείς κοιμόμαστε αργά το μεσημέρι, το νωρίτερο να έχεις φύγει στις 3, γρήγορα γίνεται νύχτα, πού προλαβαίνετε να πάτε; Και αν βρέχει;

Μπαμπάς: Όσον αφορά την ώρα, έχεις δίκιο. Αναγκαστικά λοιπόν περιοριζόμαστε σε μια ακτίνα λίγων χιλιομέτρων γύρω από το Ηράκλειο γιατί το πολύ να κοιμηθείτε 3 ώρες και πρέπει να έχω γυρίσει κιόλας. Για τον καιρό τώρα, δε μας πολυνοιάζει γιατί τα ρούχα μηχανής που έχουμε είναι αδιάβροχα και δε μας πειράζει η βροχή.

Υιός: Και πού πάτε, μπαμπά; Εθνική; Τέρμα τα γκάζια;

Μπαμπάς: Α, δε θέλω τέτοια! Από επαρχιακούς δρόμους πάμε πάντα και χωματόδρομους. Με χαμηλή ταχύτητα και προσεκτικά…

Υιός: Και τι βρίσκετε εκεί που πάτε; Κάνετε εξερεύνηση;

Μπαμπάς: Ναι, εξερεύνηση κάνουμε συνήθως. Υπάρχουν πολλά μέρη που δεν έχουμε ανακαλύψει και ψάχνουμε να βρούμε ακόμα και πίσω από κλειστές πόρτες τι έχει!

Υιός: Έλα τώρα Μπαμπά, μη μου πεις πως δε ρίχνεις καμία γκαζιά πού και πού;
Μπαμπάς: Ε, εντάξει, ίσως να μου ξεφεύγει λίγο παραπάνω καμιά φορά αλλά πάντα έχω ορατότητα και με προσοχή…

Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης