![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Μπαμπά, τι κάνεις τα μεσημέρια όταν εγώ κοιμάμαι; Υιός: Μπαμπά… Το μεσημέρι γιατί κοιμόμαστε; Μπαμπάς (αφηρημένα): Για να ξεκουραστείς αγόρι μου. Να μπορείς και εσύ να παίζεις μετά πάλι και να μη νυστάζεις νωρίς.… Υιός: Μπαμπά, ο αδελφούλης μου κοιμάται πάντα και αυτός το μεσημέρι; Μπαμπάς: Βέβαια παιδάκι μου, χρειάζεται και αυτός να ξεκουραστεί. Υιός: Η μαμά; Κοιμάται και αυτή πάντα το μεσημέρι; Μπαμπάς: Η μαμά που σας φροντίζει και κάνει τόσες δουλειές κουράζεται και αυτή. Για να μπορεί λοιπόν το απόγευμα να παίζει μαζί σας, πρέπει να κοιμηθεί. Υιός: Μα μπαμπά, εσύ δεν κοιμάσαι το μεσημέρι, έτσι δεν είναι; Μπαμπάς, αμήχανος: Εχμ, ναι, δεν κοιμάμαι, εγώ είμαι πιο μεγάλος και δεν έχω ανάγκη τόσο το μεσημεριανό ύπνο… Υιός: Και όταν όλοι μας κοιμόμαστε, εσύ τι κάνεις όλη την ώρα; Δε βαριέσαι; Μπαμπάς: Κοίτα… Βαριέμαι μερικές φορές. Και τότε παίρνω τηλέφωνο ένα φίλο που είναι έτοιμος για οτιδήποτε αρκεί να του δώσεις 15 λεπτά… ![]() …ανεβαίνουμε στις μηχανές και παίρνουμε τους δρόμους. ![]() Υιός: Μα μπαμπά, εμείς κοιμόμαστε αργά το μεσημέρι, το νωρίτερο να έχεις φύγει στις 3, γρήγορα γίνεται νύχτα, πού προλαβαίνετε να πάτε; Και αν βρέχει; ![]() Μπαμπάς: Όσον αφορά την ώρα, έχεις δίκιο. Αναγκαστικά λοιπόν περιοριζόμαστε σε μια ακτίνα λίγων χιλιομέτρων γύρω από το Ηράκλειο γιατί το πολύ να κοιμηθείτε 3 ώρες και πρέπει να έχω γυρίσει κιόλας. Για τον καιρό τώρα, δε μας πολυνοιάζει γιατί τα ρούχα μηχανής που έχουμε είναι αδιάβροχα και δε μας πειράζει η βροχή. ![]() Υιός: Και πού πάτε, μπαμπά; Εθνική; Τέρμα τα γκάζια; ![]() Μπαμπάς: Α, δε θέλω τέτοια! Από επαρχιακούς δρόμους πάμε πάντα και χωματόδρομους. Με χαμηλή ταχύτητα και προσεκτικά… ![]() Υιός: Και τι βρίσκετε εκεί που πάτε; Κάνετε εξερεύνηση; ![]() Μπαμπάς: Ναι, εξερεύνηση κάνουμε συνήθως. Υπάρχουν πολλά μέρη που δεν έχουμε ανακαλύψει και ψάχνουμε να βρούμε ακόμα και πίσω από κλειστές πόρτες τι έχει! ![]() Υιός: Έλα τώρα Μπαμπά, μη μου πεις πως δε ρίχνεις καμία γκαζιά πού και πού; Μπαμπάς: Ε, εντάξει, ίσως να μου ξεφεύγει λίγο παραπάνω καμιά φορά αλλά πάντα έχω ορατότητα και με προσοχή… ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 14:16 |
Ρεζερβουάρ, τι παίζει και τι φτιάχνεται!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 15-06-2010 11:23 |
Δημοσκόπηση: Εσείς τι χρώμα θα τα βάφατε; | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 32 | 05-03-2010 12:51 |
Μπαμπά, τι είναι η πολιτική; | evanb | Χιούμορ | 10 | 22-05-2009 22:26 |
Πώς κάνεις έναν άντρα και μια γυναίκα ευτυχισμένους… | p.l. | Χιούμορ | 6 | 18-02-2009 01:10 |