12-01-2011, 17:17
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Θα βρουν πετρέλαιο αφού χρεοκοπήσουμε;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Γιατρε μου, ξαναγυρναμε στα ιδια θεματα αλλα σε άλλο νημα!! Ας ειναι η τελευταια φορα!!
Οι μισθοι κοπηκαν διοτι ΕΠΡΕΠΕ να κοπουν!! Δεν μπορει καποιος να δουλευει (¨η να μας δουλευει) 6 ωρες, να απεργεί οποταν του καπνισει, να του κτυπανε αλλοι την καρτα κ.λ.π. και να παιρνει απο 2000 μεχρι 25000 μηνιαιως!!! Πού ήταν αυτοί που έπρεπε να τον ελέγχουν? Εμείς ήμασταν ή θα έπρεπε να το κάνουν οι πολιτικοί, με κανονισμούς και διαδικασίες?
Οι συνταξεις ΔΕΝ κοπηκαν!!! Ο πατερας μου 1400 επαιρνε και 1400 παιρνει! ο πεθερος μου 1300 επαιρνε και 1300 παιρνει!!
Αυτο που κοπηκε ηταν το ΕΚΑΣ (Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ) σε αυτους οι οποιοι ναι μεν ηταν χαμηλοσυνταξιουχοι αλλα ειχαν παραπλευρα εισοδηματα (π.χ. νοικια) που οι περισσότεροι ΔΕΝ τα δηλωναν!! Βεβαια οποιου του κοβονται 200-300ε μηνιαιως θα πει ''μου εκοψαν την συνταξη'', δεν θα βγει να πει ''μου εκοψαν την συνταξη γιατι επαιρνα αλλα 700+ απο νοικια!!!!!!!!''
Οταν το ''μου εκοψαν...'' ¨η ''εκοψαν τις συνταξεις...'' αναμασαται καθε μερα απο ολους φυσικο ειναι να γινει πιστευτο!!!!
Καλο θα ειναι να μην αναμασαμε αυτα που ακουμε γιατι η αληθεια ειναι άλλη!!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι από την μανούλα μου έκοψαν από τα €630 τα €250. Χωρίς το οποιοδήποτε άλλο εισόδημα. Μήπως λέω ψέματα όμως…
Το άλλο που μειωθηκε και ΔΕΝ κοπηκε ηταν ο 14ος μισθος σε Δ.Υ. και συνταξιουχους!
Ετσι γινεται παντα σε τετοιες περιπτωσεις!! Ολα πανε στον πατο και απο τον πατο ξαναξεκινανε!! Οσοι ειχαν μυαλο και φυλαξαν σπορια θα φανε, οσοι τα εκαναν 4Χ4 θα πεινασουν!! Δεν είναι Αίσωπος η ζωή. Μπορεί και να τα έκαναν 4 χ 4 (και 1 χ 2 GS), αλλά ΚΑΙ να φύλαξαν. Ας ειχαν μυαλο κιας προσεχαν!! that's life!!!
αυτο γιατρε μου ειναι οτι καλυτερο σου συμβαινει στην ζωη σου!! Χεσε τα πολιτικα κι ασχολησου με αυτην και ΑΥΤΟΝ/Η που ερχεται!!! Γιαυτους θα ζεις και θα αναπνέεις απο εδω και στο εξης, ολα τα άλλα θα ερχονται σε δευτερη μοιρα!!!!
Δεν χρειαζεται να τον δεις, γραψε του εδω dialogue@politicalforum.gr
Εγω επικοινωνω πολλες φορες μαζι του μεταφεροντας τα σχολια σας και παντα μου απαντά!!! Εγώ όταν έκανε κανό για Ύδρα, του συνέστησα να πάρει λίγο αριστερά τον κάβο και συνεχίζοντας στις 200 μοίρες, να φτάσει Λιβύη. Και να μείνει εκεί, προκειμένου να κάνει καλό στην χώρα. Και μπερδεύτηκε με την Αμερική και ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ, θεωρώντας με ηλίθιο…
Το ιδιο εκανα και με τον Κ.καραμανλη αλλα ποτε δεν πηρα απαντηση!!! Δεν μπορούσε – έτρωγε ή έπινε ή πηδιότανε… από το παράθυρο. Όπως ο Ζαχόπουλος ένα πράμα. Τυχαίο? Δεν νομίζω.
Ο μη εκλεγμενος υπουργος δεν εχει πολιτικο κοστος για τις αποφασεις του!! Αρα μπορει να λειτουργει ανεξαρτητα χωρις πολλα πολλα σου, μου, του!! Γιαυτο και το Συνταγμα δινει αυτην την δυνατοτητα στον Πρωθυπουργο!! Μην την υποτιμας αυτην την δυνατοτητα ειναι δεινό εργαλειο!! Οσοι εκλεγμενοι Υπουργοι τοποθετηθηκαν εκαναν το κεφι των Συνδικαλιστων και να μαστε τωρα!! Και γιατί δεν το κάνει όλο το μαγαζί ‘μη εκλεγμένο’? για να σας περάσει και τελειωτικά το μήνυμα για το πού σας γράφει όλους τους ψηφοφόρους?...
Αγαπητε μου γιατρε, ο Χρυσοχοιδης, οτι ανεφερε το wikileaks, το ειχε πει και στην Βουλη τον Δεκεμβρη του 2009, το ειχε αναφερει δε και σε ολες σχεδον τις συνεντευξεις του εν Ελλαδι!!! Γιατι τοτε δεν αντεδρασε ουδεις???? Γιατί το είπε στην Βουλή. Όχι στον κόσμο. Γιατι ελεγε την αληθεια, γιαυτο!!! Για ποια δυσφημιση λοιπον μιλαμε?
Απο ποτε η αληθεια που λεγεται δημοσια σε ολα τα μηκη και πλατη, σε ελλαδα και εξωτερικο ειανι δυσφημιση?
|
Από τότε που εναντιώνεται στα συμφέροντα της χώρας. Αλλά θα μου πεις τώρα ποιάς χώρας? Πού χάνει η Αμερική?...
|