![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αποφασισα τελικά σιγά σιγά να αρχιζω να αδειαζω την αποθήκη και τα λεφτα που έχω και καθονται να τα κάνω ένα όμορφο ταξιδάκι...εσεις τι λετε???έτσι θα εξυπηρετηθούμε όλοι ;-)
για αρχη λοιπόν 1)πωλούνται Πλαϊνές Βάσεις (Stainless steel) για Zega Case BMW R1200GS/ADV της touratech σε αριστη κατάσταση και ελάχιστα χρησιμοποιημένες ( 1 φορά). http://www.makan.gr/index.php?page=s...emid=1&lang=el ΤΙΜΗ 190 ευρώ 2)πωλούνται πλαινές βάσεις απο advendure. αυτές ειναι ελαφρά στρατσαπαρισμένες (μάλλον λίγο στραβές) μόνο 150 ευρώ 3) και πάλι βάσεις από απλό gs σε 'αριστη κατασταση. επειδη δεν ξέρω τιμή 50% κάτω από την αρχική όπου και αν ειναι αυτή. Επίσης πωλουνται πάρα μα πάρα πολλά διάφορα από r1200 gs του 2005 πλαστικάκια, φλασάκια, καθρέφτες, ....τεπόζιτο,...διαφορικό μέχρι και μοτερ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ εγκέφαλος από μονάδα ABS,μπροστινό συστημα μπουκάλες και φτερό, φανάρι, όργανα. όλα 50% κατω και πλέον. και επειδή δεν ειναι το foroum ebay να κερδίζει η μεγαλύτερη προσφορά. θα τηρηθεί σειρά προταιρεότητας. Σας ευχαριστώ Υ.Γ: Για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση το μηχανάκι από το οποίο προέρχονται όλα τα παραπάνω είναι δικό μου. :-) |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
διαφορα πραγματακια για gs | kostasmats | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 14 | 07-08-2012 13:16 |
E-BAY Πως μπορώ να κάνω πώληση;;;; | snegre | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 17 | 01-12-2010 20:41 |
διαφορα απο 650 funduro | ntinos12 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 25-11-2010 23:20 |
βρειτε τις διαφορα............... | gsmaniac | Χιούμορ | 8 | 20-12-2009 21:23 |
Παύση τηλεφωνικής ενόχλησης για πώληση αγαθών και υπηρεσιών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 15 | 26-06-2009 21:20 |