GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Κόσμος

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 19-02-2011, 14:53
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Μηνύματα: 7,766
Προεπιλογή Πρωτοφανές!!! Κλέβουν κι οι Γερμανοί!

Την προσωρινή παραίτησή του από τον τίτλο του διδάκτορα ανακοίνωσε ο Γερμανός υπουργός Άμυνας, Καρλ – Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ, μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει από τις κατηγορίες ότι μέρος της διατριβής του είναι προϊόν λογοκλοπής.
Ο Γκούτενμπεργκ είπε ότι δεν θα χρησιμοποιεί τον τίτλο του διδάκτορος μέχρι να ξεκαθαριστεί από την έρευνα που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ότι οι κατηγορίες είναι αναληθείς. «Η διατριβή μου δεν είναι προϊόν λογοκλοπής και αρνούμαι απολύτως τις κατηγορίες», δήλωσε ο υπουργός που είπε ότι θα συνδράμει τις έρευνες του πανεπιστημίου και επέμεινε ότι δεν πρόκειται να ζητήσει διακριτική μεταχείριση.
Ο 39χρονος, αριστοκρατικής καταγωγής υπουργός θεωρείται ανερχόμενο αστέρι στο χώρο της γερμανικής Δεξιάς, καθώς βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις δημοτικότητας στις δημοσκοπήσεις και πολλοί θεωρούν ότι θα μπορούσε να διαδεχθεί την Μέρκελ στην ηγεσία των Χριστιανοδημοκρατών. Η καγκελάριος τον κάλεσε την Παρασκευή για εξηγήσεις, καθώς ο θόρυβος κατηγορίες λογοκλοπής φούντωνε σε όλα τα γερμανικά ΜΜΕ: Η ZDF τον χαρακτήρισε «Copyberg», η γερμανική έκδοση των FinancialTimesτον ονόμασε «Βαρόνο του copypaste», ενώ η εφημερίδα Τageszeitungτου προσάπτει το προσωνύμιο «Googleberg».
Ο Γκούτενμπεργκ κατηγορείται ότι άντλησε αποσπάσματα της διατριβής του -που έχει θέμα τις συνταγματικές εξελίξεις στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ και κατατέθηκε το 2006- από τον Τύπο καθώς και από μία δημόσια ομιλία, χωρίς να αναφέρει τις πηγές του.
Ο ίδιος απαντά ότι εργάστηκε επτά χρόνια για να την ολοκληρώσει, ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν ως βουλευτής και «είχε τις φροντίδες ενός νέου πατέρα». «Βεβαίως και περιέχει λάθη. Και λυπάμαι πάρα πολύ για κάθε ένα από αυτά τα λάθη», δήλωσε ο Γκούτενμπερκ.
Οι σοσιαλδημοκράτες, πάντως, ανακοίνωσαν ότι αν η πανεπιστημιακή έρευνα αποδειχθεί αληθινή, θα ζητήσουν την παραίτηση του υπουργού.





TA NEA On-line - Σάλος για το «copy - paste» του υπουργού της Μέρκελ
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Οι Γερμανοί χρωστούν 162 δις ευρώ στους Έλληνες Hekima Επικαιρότητα 13 15-12-2010 15:50
Γερμανοί και Γιαπωνέζοι frits Τεχνικά θέματα διάφορα 36 15-09-2010 01:09
Μάθανε πως γ....στε πλακώσανε κι οι γύφτοι! Arkas Ελλάδα 13 08-05-2010 18:53
Yγρόψυκτο boxer ετοιμάζουν οι Γερμανοί; Neo Τεχνικά θέματα διάφορα 23 02-05-2010 00:31
GfK: "λιγότεροι οι Γερμανοί, περισσότεροι οι Γάλλοι τουρίστες φέτος στην Ελλάδα" MARK Ελλάδα 1 31-03-2010 10:24


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:32.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!