Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από BOXER
Φιλε Θαναση, αν κοπει το επανω μερος (εστω και λιγο), ναι μεν θα λειτουργησει ετσι οπως τα λες, μα με το περασμα του χρονου θα χαλαρωσει πολυ περισσοτερο και μετα δεν...
Λιγο γρασσακι ειναι αρκετο, κανει δουλεια, δεν ξηρενεται με τον καιρο και πανω απο ολα, υπαρχει η σωστη ενταση του ελαστικου στο μεταλλο συνεχεια  !!!
|
Καταρχήν να διευκρινίσω πως δεν πειράζεις τίποτα στην ίδια την φούσκα. Απλά κόβεις το πάνω λάστιχο που την "συγκρατεί". Η ίδια η φούσκα είναι αρκετά ανθεκτική για να μένει στην θέση της και μάλιστα αρκετά σφιχτά. Αλλιώς φαντάσου την υπόλοιπη πως θα γινόταν με τον καιρό.
Το έχω ήδη ενάμιση χρόνο και όλα καλά. Μάλιστα πρόσφατα το είχα συζητήσει και με τον Θανάση από το M&S...
Γενικά δεν είναι και τόσο ευαίσθητο αυτό το "μπαλάκι". Μπορεί να σε βγάλει χιλιάδες χιλιόμετρα ακόμα και αν κοπεί η φούσκα. Εγώ καθυστέρησα την αλλαγή για 20.000 χλμ με χωμάτινα ταξίδια, άμμους και λασποβροχές. Το άλλαξα μιας και έκανα διάφορες άλλες "αλχημείες" στο μπροστινό σύστημα, αλλιώς ακόμα το ίδιο θα έμενε!
Εκκρεμότητα έχει μείνει να βρω σκέτη φούσκα μιας και έχω το δείγμα πλέον στα χέρια μου.....