GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 28-02-2011, 23:29
BOXER Ο/Η BOXER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μοσχατο
Μoto: R1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ (ΣΠΙΡΑΛ)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από saitman Εμφάνιση μηνυμάτων
να σου θυμισω οτι σε ολα τα συνεργεια τα χρησιμοποιουμε!αντε κανε επισκευη χωρις αεροκλειδο!στο συνεργειο που δουλευω ετσι τα αλλαξα αφου δεν ειχα ειδικο εργαλειο!!!
Οι σωστες επισκευες γινονται ΧΩΡΙΣ αεροκλειδα!!!!
Το οτι χρησιμοποιουνται, δεν σημαινει αυτοματως οτι ειναι και προβλεπομενα, ουτε απο την πλευρα κατασκευαστη, ουτε απο πλευρα ασφαλειας!
Και τα nm πως τα μετραει ενα... αεροκλειδο; Με την πειρα αυτου που το δουλευει χρονια θα μου πεις !
Και αντε, απο την αριστερη μερια τον εβγαλες τον πειρο (γιατι και με αεροκλειδο βγαινει- αλλα δεν ξαναμπαινει βεβαια γιατι, nm... γιοκ!!!)
, απο την δεξια μερια της μηχανης, στον αλλο πειρο που συγκρατει το μπρατσο με το υποπλαισιο, πως τον εβγαλες χωρις κρουστικο εξολκεα;
Παλι με το αεροκλειδο ;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από scorpiobmw Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα παιδια ..οπως σας ειχα πει πηρα
τηλ στον φιλο μας στον γερακα και μου ειπε...τιμη ανταλλακτικου 52ε και κοστος εργασιας......20ε.........Τωρα εγω γιατι δεν το πιστευω?Στην χαλκιδα μου ειχαν πει 200 και......ξαναρωτησα μηπωσ καταλαβε λαθος τσιμουχα,και μου ειπε το ιδιο.Τωρα τι να πω
Αυτο μαλιστα. Ειναι μεσα σε λογικα πλαισια !!!
Εγω ειχα πει... γυρω στα 60 ανταλλακτικο και 20 τα εργατικα ;
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης