19-05-2011, 20:11
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
|
|
Απάντηση: Πυροβόλησαν αστυνομικούς στην Πεύκη - Τραυματίστηκε ο έ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Κωστα,
αρχιζεις και με τρελαινεις με τις παλλινωδιες σου!!
Τι σχεση εχουν οι εργαζομενοι που κατεβαινουν στους δρομους και διαδηλωνουν ως εχουν δικαιωμα, με αυτους οι οποιοι ειναι 32 χρονων αιωνιοι φοιτητες (οπως δηλωνει στο σαιτ του ο φωτογραφος), ΑΕΡΓΟΙ και αναρχικοι και δημιουργουν Δεκεμβριους 2008 οπως ο φωτογραφος και ο χθεσινος τραυματισθεις νεαρος??
Εχουν καμια σχεση? προφανως οχι Κωστα!!
Εγω δεν μιλω για γκλοπιες σε εργαζομενους ¨η ανεργους (οχι αεργους) που διαδηλωνουν νομιμως και καποιες φορες δικαιως αλλα για τους ''άλλους'', αυτους που δεν αφηνουν διαδηλωση για διαδηλωση χωρις να καψουν την αθηνα!!! Διοτι αν δεν υπηρχαν αυτοι οι ''αλλοι'' Κωστα μου δεν θα ανοιγε ρουθουνι στις διαδηλωσεις!!! Δεν μπορει να μην μπορεις να το ξεχωρισεις αυτο!!
Και με λες των ακρων?????? Ημαρτον Κωστα μου...ημαρτον!!!
|
δεν εχει νοημα να συνδεουμε το ενα ποστ με αλλο.......εδω μιλαμε για δολοφονικη επιθεση με οπλα,εναντιον αστυνομικων απο επαγγελματιες δολοφονους.....
γιατι να φτασουμε στην αντιπαραθεση για ενα διαφορετικο ποστ,απο τα γεγονοτα με τον ματατζη και τον φωτογραφο;;;
εχουμε διαφορετικη αποψη για την βια και αυτο εχει καταγραφει.....σταματαω εδω,γιατι δεν εχει νοημα να κατασπαμαρουμε τον τραυματισμο αστυνομικων απο σφαιρες που δεχτηκαν...
|