Απάντηση: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
Αν το δει κανεις ως μια απλη συγκεντρωση ατόμων που αγαπούν τη μοτοσυκλέτα είναι μια πολύ καλή εκδήλωση. Όμως και μόνο που βλέπω την λέξη συνδικαλισμός όπως και υποχρεωτικές συνδρομές ως μέλος ή χωρίς, εγώ χαλιέμαι άσχημα. Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά εσείς που διοργανώνετε αυτή τη συνάντηση. Αν δεν πληρώσω δηλαδή την είσοδο στο camping αλλά είμαι π.χ. (εγώ δεν είμαι) μέλος της ΜΟΤΟΕ δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις όποιες εκδηλώσεις - συζητήσεις? Μιλάτε για τιμές 60ευρώ για το camping για 4 βράδια με τη μοτοσυκλέτα για τέτοια μαζική εκδήλωση? Πλάκα κάνουμε? Και στην τελική για πιο συνδικαλισμό μιλάτε. Να με εκπροσωπήσετε που και γιατί? Τι έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα? ποια η δύναμη της ΜΟΤΟΕ? ούτε το ΦΠΑ δεν μπορούμε να κόψουμε από τα κράνη και μου μιλάτε για συνδικαλισμό? Οι συνδρομές που πληρώνουν τα μέλη που αποσκοπούν? Δηλαδή πως ανταποδίδετε στο μέλος τη συνδρομή του? Απλά για να πληρώνονται τα ενοίκια, οι γραμματείες, οι συσκέψεις και τα αναλώσιμα? Νομίζω ότι κάτι έχει χαθεί σε σχέση με το μοτοσυκλετισμό. Ότι κανένα μοτοσυκλετιστή δεν μπορεί κανείς να τον βάλει σε καλούπια. Η βασική αρχή του είναι η ελευθερία κινήσεων επιλογών και βούλησης. Το να με υποχρεώνεις να πληρώνω συνδρομή για να μπορώ να συναναστρέφομαι με άλλους μοτοσυκλετιστές ή να συμμετέχω με φθηνότερο εισιτήριο (30) στις εκδηλώσεις εμένα μου θυμίζει επιχείρηση κ όχι ανιδιοτελή συνάντηση ούτε καν τήρηση της βασικής φιλοσοφίας των περισσοτέρων μοτοσυκλετιστών. Λυπάμαι που τα γράφω έτσι άλλα δεν είμαστε πια κορόιδα. Όχι δεν έχω πάει σε καμία συνάντηση αν κάποιος με ρωτήσει. Εγώ απλά αναφέρω ποιες λέξεις και μόνο με χαλάνε.
Τέλος να μου διευκρυνίσετε με ποια δικαιοδοσία και γνώσεις ο κάθε ¨συνδικαλιστής - μέλος" θα κρίνει αν έχω παραβέι τον Κ.Ο.Κ. Και αν ναι τι θα γίνεται? θα με πετάξετε έξω με τις κλωτσιές ή θα μου κόψετε κλήση? Δεν λέω να παραβεί κάποιος τον Κ.Ο.Κ. αλλά δεν είστε τροχονόμοι κύριοι για να μου επιβάλετε πρόστιμο ή αποχώρηση από το camping. Αν δεν θέλετε να τρέχει κάποιος τοποθετήστε προσωρινά σαμαράκια. Υπάρχουν λύσεις. Γιατί με την ίδια λογική ο άλλος μπορεί να έρθει εκεί με μια σακούλα "κουμπιά" μάυρο άσπρη κ δεν ξέρω εγώ τι άλλο και τότε τι θα κάνετε? τους αστυνομικούς για να τους συλλάβετε? ή θα τους καταδώσετε στην αστυνομία? Δεν νομίζω. Από τη μία μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα η συνάντηση αλλά από τη άλλη ιδιαίτερα σε θέματα ασφαλείας το θέμα μπάζει από παντού. Τέτοιες εκδηλώσεις θέλουν προσεκτικό σχεδιασμό και πάνω από όλα σχέδια ασφάλειας και αντιμετώπισης επικίνδυνων και έκτακτων καταστάσεων. Υπάρχουν όλα αυτά σε ένα χώρο που κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να υπακούει σε κανέναν ούτε και να είναι νηφάλιος????? Έχουν ενημερωθεί οι συμμετέχοντες? Έχουν σημανθεί κατάλληλα οι εναλλακτικές οδοί διαφυγής? φωτισμός ανάγκης να λειτουργήσει αυτόματα σε διακοπή ή βλάβη κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος ή πυρκαιάς? Τα λεφτά πάντως που ζητάτε είναι υπερβολικά για camping. Και μιλάμε για τιμές που θα έπρεπε να ειναι πρεσαρισμένες λόγω μαζικής συμμετοχής αλλα και λόγω κρίσης
Καλά να περάσουν όσοι πάνε και με προσοχή
Όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές απόψεις χωρίς να κατηγορώ κάποιον προσωπικά παρά και μόνο την ιδέα και την εφαρμογή της
Last edited by z_atomic; 20-05-2011 at 02:15.
|