![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αρχές Αυγούστου και έχοντας μια εβδομάδα άδεια (δυστυχώς δεν είχε η γυναίκα μου) πήρα άδεια και απο εκείνη για να φύγω για μερικές μέρες (6 συνολικά).
Προορισμός μου η δυτική Μακεδονία, η λίμνη Οχρίδα στην FYROM και κάποιο κομμάτι της Ηπείρου. Η προετοιμασία έγινε σε πολύ λίγο χρόνο μιας και είναι πια γνωστή η λίστα με τα πράγματα που ετοιμάζονται πια σε χρόνο dt και έτσι: Την Κυριακή 8/8 ξεκινάω το ταξίδι μου ![]() με προορισμό την πρώτη πόλη που θα διανυκτέρευα την Νάουσα. Η διαδρομή απο εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης αποδείχτηκε ασύμφορη μιας και μέχρι την στροφή για Βέροια πλήρωσα συνολικά 8 διόδια. Πλησιάζοντας λοιπόν την Βέροια έστριψα πρός Βεργίνα περνώντας απο τον ![]() και το φράγμα της ΔΕΗ νομίζω που έχει εκεί ![]() ![]() Έτσι λοιπόν μετά απο λίγο έφτασα στη Βεργίνα ![]() όπου βέβαια επισκέφτηκα τον χώρο των αρχαίων βασιλικών τάφων. ![]() ![]() Η συνέχεια με βρήκε να μπαίνω στην Βέροια ![]() και απο εκεί να στρίβω για το Σέλι με προορισμό το Κάτω Βέρμιο ![]() ![]() Περνώντας το Κάτω Βέρμιο πήρα την κατεύθυνση πρός Νάουσα μέσα απο υπέροχα καταπράσινα μέρη με πολλές πηγές ![]() ![]() Συνεχίζοντας λοιπόν πρός Νάουσα πέρασα απ΄την περιοχή του Αγ. Νικολάου όπου και υπάρχει μέσα στην φύση ένα πάρκο με λιμνούλες με πάπιες, πέστροφες, πλατάνια και ποταμάκι. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κι έτσι μετά αργά το μεσημέρι έφτασα στην Νάουσα στο ξενοδοχείο όπου θα έκανα και την πρώτη διανυκτέρευση και που ευτυχώς είχε και πισίνα όπου έκανα και μπάνιο. ![]() Εδώ η καλή μου :wub: ξεκουράζεται στο πάρκινκ. ![]() Η πρώτη μέρα τελείωσε με περπάτημα πρός το κέντρο της Νάουσας όπου συνάντησα και ![]() ![]() ![]() Τέλος της πρώτης μέρας λοιπόν και σε λίγο η συνέχεια. Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 27-05-2011 at 21:23. Λόγος: Διευθέτηση φωτογραφιών ! |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΑΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ)ΑΞΙΖΕΙ | Gazi | Ελλάδα | 29 | 09-08-2012 02:51 |
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΡΝΟ | nibo | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 08-10-2010 12:25 |
ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟΥ ΣΕ 650GS MONOΚΥΛΙΝΔΡΗ | geolag | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 10-06-2010 20:32 |
ΒΟΛΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ | allen | Χρήσιμα | 2 | 20-02-2010 10:43 |
AΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ | allen | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 17-09-2009 21:14 |