Xαιρετω το GS FORUM
Καλησπερα σε ολους και απο εμενα και χαιρομαι πολυ που βρισκομαι εδω.Ειμαι κατοχοσ μιας GSA 1200 εδω και λιγο καιρο και πανευτηχεις.Χωρις τεραστιες οδηγικες ικανοτητες και εμπειριες αλλα ενα ονειρο χρονων που αποκτηθηκε τελικα μετα απο πολλες δυσκολιες γι'αυτο και η χαρα μεγαλη.Σε αυτη την πρωτη φαση επικοινωνιας μου με το φορουμ θα ηθελα να επισημανω καποια πραγματα και να ευχαριστισω για αυτα.Πριν παρω την μηχανη και οδηγωντας αποκλειστικα αυτοκινητο τα τελευταια χρονια αποφασισα να ψαξω πραγματα που αφορουσαν την ασφαλεια πανω σε μια μηχανη μεγαλου κυβισμου αν και οι 2 ροδες ειναι 2 οτι και να ειναι, τεχνικες οδηγησης και διαφορα τετοια θεματα γιατι το τι μηχανη ηθελα να παρω ηταν το μονο ξεκαθαρο.Ειχα εγγραφει στο φορουμ πριν αγορασω την μηχανη και διαβασα πολλα εως παρα πολλα πραγματα σε μικρο χρονικο διαστημα.Εμαθα παρα πολλα πραγματα και ψιλιαστικα πολλα ακομα τα οποια τα κουβαλαω μαζι μου οταν καβαλαω την μηχανη απο ανθρωπους με γνωσεις,εμπειριες και διαθεση να τα μεταδοσουν σε αλλους λιγοτερο καλυτερους η εμπειρους οδηγους και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι'αυτο.Με ευαισθητοποιησαν σε τετοιο βαθμο που πρωτα αγορασα τον εξοπλισμο μου και μετα απο λιγο καιρο την μηχανη,θα το εκανα σιγουρα αλλα πανω στον ενθουσιασμο μου μπορει να εκανα καποιες εκπτωσεις στο θεμα τησς ασφαλειας πραγμα που δεν πρεπει να γινετε απο κανεναν αν και στα 10 μηχανακια-μηχανες που βλεπω στο δρομο οι 8 οδηγοι δεν φορανε ουτε κρανος δεν μιλαω καθολου για υπολοιπο εξοπλισμο και ειναι τραγικο οταν στο σπιτι περιμενουν ανθρωποι και ανθρωπακια ολο χαρα να γυρισει ο μπαμπας να παιξουν μαζι του.Πολλα λεω αλλα ηθελα να τα πω.Νοιωθω τυχερος που βρισκομαι εδω.Υγεια και ορθια χιλιομετρα σε ολους.
|