GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Ταξίδια στο εξωτερικό

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Παλιό 12-07-2011, 20:56
solist7 Ο/Η solist7 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: rethymno
Μoto: r1200gs 2008
Μηνύματα: 298
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΛΠΕΙΣ 2010

Δευτέρα 27-9-2010
Μετά από έναν απολαυστικό 8αωρό ύπνο και αφού φάγαμε σούπερ πρωινό καβαλήσαμε τα μοτόρια με προρισμό το Μόναχο.Στον αρχικό σχεδιασμό της εκδρομής το Μόναχο δεν ήταν στα πλάνα μας αλλά όταν τυχαία διάβαζα κάπου για το Octoberfest,το πασίγνωστο φεστιβάλ μπύρας που γίνεται κάθε χρόνο στην Βαυαρική πρωτεύουσα,είδα ότι οι ημερομηνίες μας βόλευαν μια χαρά να πεταχτούμε δυό μερούλες να πιούμε τα μπυράκια μας και να επισκεφτούμε και το μουσείο της BMW.
Η διαδρομή που είχα σχεδιάσει ήταν αποκλειστικά από επαρχιακούς δρόμους,από Ίνσμπρουκ-Σέεφελντ και μέσα απο μικρά γραφικά χωριουδάκια της Βαυαρίας θα φτάναμε Μόναχο μετά από μόλις 150χλμ.











Φτάσαμε Μόναχο γύρω στις 1 και πήγαμε καρφί στο ξενοδοχείο που είχαμε κλείσει ν`αφήσουμε τα πράγματα μας και να κατέβουμε να δούμε την πόλη.Το ξενοδοχείο που είχαμε κλείσει ήταν 12χλμ από τ κέντρο του Μονάχου,της αλυσίδας ΕΤΑΡ,ένα πολύ απλό δωμάτιο αλλά σε καλή τιμή αν υπολογίσει κανείς ότι στο Μόναχο αυτήν την περίοδο ερχονται τουρίστες απ`όλο τον κόσμο για το φεστιβάλ και έτσι οι τιμές στα περισσότερα ξενοδοχεία είναι απαγορευτικές.Στα συν του ξενοδοχείου οτι ο σταθμός του μετρό ήταν μόλις 5` με τα πόδια και έτσι δεν κυκλοφορήσαμε καθόλου τις μηχανές μες`την πόλη.

Μόναχο







Αφού κάναμε την βόλτα μας στο κέντρο κατευθυνθήκαμε προς το μέρος που γίνονταν το φεστιβάλ.Παντού στους δρόμους έβλεπες μεθυσμένους να τραγουδάνε ειδικά στην περιοχή γύρω από το φεστιβάλ.
Έτσι μεταφέρουν τις μπύρες




OCTOBERFEST

Πανικός,κόσμος ατελείωτος όλοι μ`ενα ποτήρι μπύρα στο χέρι,χοτ ντογκ,γενικά ότι βρωμιά μποεί να φανταστεί κάποιος(μέχρι και μαλλί της γριάς και ζαχαρωτά είχε).
Εδώ η σκηνή της Paulaner η οποία είχε μέσα πάνω από 10,000 κόσμο πίτα να τραγουδάει και να χορευέι.



Φυσικά φάγαμε και τα λουκάνικά μας,ήπιαμε και τα μπυράκια μας




Περιττό να σας πώ βέβαια ότι όταν φύγαμε απο κει το κεφάλι μας πήγαινε κάπως έτσι..


Ευτυχώς ο σταθμός του μετρό ήταν μέσα στο χώρο του φεστιβάλ και έτσι μεσα σε 30` βρισκόμασταν στο ξενοδοχειο τέζα.
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
ΑΛΠΕΙΣ Dent Info ταξιδιών εξωτερικού 14 03-02-2011 11:37
GS Forum ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ 2010 13/14 Νοεμβρίου 2010 Βόνη Ηρακλείου pirate Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) 123 16-11-2010 23:02
15-16 ΜΑΙΟΥ 2010 ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2010 - ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ skippybi Πολιτισμός 5 12-05-2010 06:41
ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΤΑΙΝΑΡΟ 02/01/2010 - 03/01/2010 Black_Shadow Εκδρομές εντός Ελλάδος 50 08-01-2010 20:32


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:15.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!