Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pkar
Το θεμα είναι πως και να τους πείς κάτι ή να κάνεις την ανόητη ερώτηση "Γιατί δεν φοράς τουλάχιστον το κράνος?" Θα σε βρίσουν και θα σου πούν εσένα τι σε νοιάζει ....
Σίγουρα ΚΑΙ εμένα και κάθε σύννομο πολίτη αυτής της χώρας τον νοιάζει, διότι άν χτυπήσει αυτός ο απερίσκεπτος (Άλλο θα ήθελα να πω αλλά σέβομαι τους φίλους εδώ...) εγώ θα τον πληρώνω ...
Αρα Δεν είναι οτι δεν σεβονται μονο τον εαυτό τους αλλά ουτε και τους υπόλοιπους απο εμάς !
Συμφωνώ επίσης με τον φίλο katsab οτι εμείς αποτελούμε το παράδειγμα για τα παιδιά μας...
Εγώ προσωπικά εχω 2 κόρες και ήδη η μεγάλη όποτε βλέπει κάποιον χωρίς κράνος μου μου τον δείχνει επικριτικά ....
|
Παράδειγμα επι τούτου....
Παρασκευή Βράδυ είμαι με την γυναίκα και ένα φιλικό ζευγάρι μεσα στο αυτοκίνητο,περιμένω να ανάψει το φανάρι και μόλις ανάβει ξεκινάω....απέναντι μου έρχεται GSA ξεκράνοτος 22 αρής maximum με την ανάλογη κοπέλα πίσω, ο οποίος και περνάει με κόκκινο
μοιραία, αν δεν σταματούσα θα τον εμβόλιζα!!!
Ευαισθητοποιημένος ως οδηγός δικύκλου τον ρωτάω με δυνατή φωνή αλλά ήρεμο ύφος και χωρίς βρησίες...
"Που πας ρε αδερφέ ξεκράνοτος και με κόκκινο?"
για να εισπράξω την αφοπλιστικότατη απάντηση...
"και τι σε νοιάζει ρε μπάρμπα??? Τροχονόμος είσαι? Για μ@λ@κ@ με περνάς? θα προλάβαινα να φύγω μηχανή έχω, ξύπνα καραγκίοζη!!!"
τα συμπεράσματα δικά σας....