Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
To 1 σωστο αλλα λαμογιά....... το οποιο εχει αντικτυπο στο 2!! για πηγαινε να πληρωσεις το τελευταιο ετος απληρωτου τελους κυκλοφοριας να δεις οτι αμεσως σου βγαζουν και τα υπολοιπα ετη που χρωστας συν τις τυχον κλησεις!!!!
Την επαθε συναδελφος περυσι πριν απολυθω!!!! 220+220 (τα δυο ετη) και αλλα τοσα, το διπλασιο αυτων, σαν προστιμο!! Κι ολα αυτα για να πουλησει το Κορολακι του του 1997 4000ε!!!!
Το 3 σωστο εν μερει αφου απο το 2013 αν δεν κανω λαθος τα δημοσια ΚΤΕΟ καταργουνται και τα ιδιωτικα δεν νομιζω να το ρισκαρουν!!!
Σε καθε περιπτωση ο Ελληνας ειναι ο Μασονος της λαμογιας προκειμενου να μην πληρωσει βρισκοντας τροπους απιθανους!!!
Οι παραπανω που περιγραφεις ομως δεν ειναι απιθανοι αλλα ευκολα ανακαλυπτομενοι.......οποιος ειναι παλαβος ας τους εφαρμοσει, δικια του ειναι η τσεπη!
|
τι προτεινεις γιωργο να κανει καποιος προκειμενου να προστατευτει απο την αλητεια του κρατους με τα αδικαιολογητα χαρατσια(τρελα τελη και εκτακτες εισφορες)
εγω γιωργο για να μεταφερω την οικογενεια μου και ενα φουσκωτο με ασφαλεια πηρα με τα χρηματα που δουλεψα και εβγαλα με κοπο χωρις να χρωσταω σε κανενα καριολη-κρατος(αντιθετως αυτο μου χρωσταει),ενα τζιπ 2.5κε.,καινουργιο,οποτε λιγο ρυπογονο,το οποιο και χρησιμοποιω μονο για οικογενειακες εξορμησεις και οχι καθημερινα στην πολη!
πως στο διαολο μου ζητουν 1300ε το χρονο και για ποιο λογο!!!

με τιμωρουν?

γιατι?

με κλεβουν με το ετσι θελω?

γιατι?

υπαρχει εστω και μια βαση λογικης?

και να υπαρχει,που δεν...,θα επρεπε να ισχυει απο δω και περα!