![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
συμφωνούμε σε όλα! μάλιστα στο καλαμπόκι εκτός απο όλα τα άλλα έχουν περάσει γονιδιακά το λεγόμενο "terminator" που κάνει ένα στείρο καρπό. δηλαδή αν θελήσεις να φυτέψεις τον καινούργιο σπόρο,απλά δεν θα βγει τίποτα ![]() αυτό σημαίνει πολλά... τα 2 πιο άσχημα είναι 1.είσαι υποχρεωμένος να αγοράζεις τον καρπό για κάθε σοδειά με ότι αυτό συνεπάγεται.σκεφτείτε αν για μια χρονιά δεν δώσουν σπόρους,θα πεινάσει κοσμάκης,άρα όλα υπο έλεγχο. 2.αποφασίζουν άλλοι για σένα την απόδοση του χωραφιού και την ανθεκτικότητα του στις διάφορες ασθένειες κατα τα άλλα υπάρχουν αρκετές κοινότητες σε όλη την ελλάδα που διατηρούν σπόρους και τις βρίσκεις στο agronews αλλά και αρκετοί ιδιώτες που άμα ψαχτείς μπορείς να αποκομίσεις πολλά. εμένα ας πούμε,έπεσαν στα χέρια μου σπόροι απο ντομάτες χιλής και μεξικού,παραδοσιακές ποικιλίες. μαύρη ντομάτα μάγκες,μακρόστενη σαν μελιτζάνα μικρή και πολύ ειδική γεύση μου βγήκαν όμως μόνο δύο ρίζες και δεν ξέρω αν θα βγάλουν καλό σπόρο για του χρόνου όπως και να έχει σε μερικά χρόνια θα απαγορευτούν και αυτά και οι σπόροι και ο κήπος στο σπίτι και τα μποστάνια κ.λ.π ,οπότε τζάμπα συζητάμε δυστυχώς ![]() ότι κάνουμε μόνο για το τώρα |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οδηγός για την μεταφορά πραγμάτων ή αποσκευών με μοτοσυκλέτα | Bmwnek | Γενικά - Αναβάτης | 30 | 15-07-2010 09:37 |
| Βασικοί κανόνες ασφάλειας για την μετακίνηση παιδιών με αυτοκίνητο | Alext | Αυτοκίνητο | 4 | 15-09-2009 11:09 |