GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Καλημέρες - Ευχολόγια > Καλώς ήλθατε

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 19-08-2011, 10:37
alexvan Ο/Η alexvan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2011
Περιοχή: ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
Μoto: HONDA CBF1000 2010 ABS
Προεπιλογή ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ

Καλημερίζω την παρέα σας. Όπως πιθανώς να δείτε στο προφίλ μου δεν είμα κάτοχος GS ούτε καν BMW.
Βέβαια σαν κάτοχος HONDA η τελευταία μου εκδρομή ήταν τον Ιούλιο στο Garmisch.
Ξέρετε εκεί που μαζεύτηκαν καμιά 30.000 BMWδάκιδες από όλο τον κόσμο.
Η ιδέα του GS με τρώει εδώ και κάποια χρόνια. Στην αρχή ξεκίνησε από περιέργεια αφού έβλεπα τα τέρατα να στρίβουν και δεν το πίστευα πώς γίνεται μια μοτοσυκλέτα με αυτό τον όγκο να χορεύει καρσιλαμά ακόμα και σε πού κλειστά κομμάτια δρόμου.
Η απάντηση μου δόθηκε μόλις ένα χρόνο πριν που είχα την τύχη να κάνω ένα εκτενές test ride στο καινούργιο με τους διπλούς εκεντροφόρους.
Στον καφέ που ακολούθησε μετά από τη 2ωρη βόλτα, με αγαπητό μου πρόσωπο και μοτοσυκλετιστή χρόνια, όταν με ρώτησε πώς μου φάνηκε, του απάντησα ότι είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα που έχω όδηγήσει ποτέ.
Και για να σας δώσω μια εικόνα σας αναφέρω ότι στα 36 μου χρόνια είχα την τύχη να γίνω κάτοχος περίπου 20 δικύκλων, διαφόρων κατηγοριών, αλλά και να έχω οδηγήσει σχεδόν ό,τι υπάρχει σε 2 ρόδες.
Γιατί δεν αγόρασα;
Για τον απλούστατο λόγο ότι ακούω διάφορα πράγματα να συμβαίνουν στα μηχανάκια και ζημιές από το πουθενά και μπαταρίες και αισθητήρες και και και και με ένα μωρό στην αγκαλιά και άλλο ένα στην κοιλιά δεν μπορούσα οικονομικά να ρισκάρω το κόστος μιας ίσως όχι τόσο αξιόπιστης μοτοσυκλέτας.
Την επόμενη φορά δε βλέπω πάντως να μου ξεφεύγει αν και για να είμαι απόλυτα ειλικρηνής, αν βρω καμιά από 2010 και μετά, σε κάλή κατάσταση μπορεί και να την κάνω τη ####### μου.
Το ξέρω σας κούρασα, όμως ήθελα να σας δώσω το στίγμα μου και να σας καλημερίσω όλους και να σας πω ότι αξία πάνω από όλα έχει η βόλτα και η παρέα και όχι το μέσο.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης