![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
To Plan A της διαμονής μας στο Ηράκλειο ναυάγησε λόγω ανωτέρας βίας, αλλά ο φίλος Ευτύχης φρόντισε να προχωρήσουμε στο Plan B (σε παραλιακό θέρετρο λίγο έξω απ'το Ηράκλειο) με άμεσες ενέργειες...
![]() ![]() Όλα στο πρόγραμμα είναι... Λοιπόν η αναχώρησή μας για Ηράκλειο θα είναι αύριο (Δευτέρα) το πρωί όπου και θα μείνουμε έως την Παρασκευή το βράδυ. Μια ερώτηση... έχω ένα εισητήριο Χανιά-Πειραιάς με το Λατώ την Παρασκευή στις 26/8 21:00 το βράδυ και θέλω τελικά να φύγω με το βραδυνό της Παρασκευής 26/8 από Ηράκλειο όμως... μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Έχουμε κάποια έκπτωση σαν forum?? Μπορεί να αλλάξει το εισητήριό μου ή πρέπει να πάω να το κάνω ανοικτό εδώ δτα Χανιά..?? Τη βοήθειά σας... Ευτύχη σ'ευχαριστώ για το θέμα της διαμονής !!! Καλή αντάμωση !!!!!!! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Της έκοψε το κεφάλι και το κρατούσε περπατώντας | trimer | Κόσμος | 22 | 16-05-2011 14:56 |
Ατάκες σε τράπεζες | MARK | Χιούμορ | 10 | 07-02-2011 11:22 |
Νέος γύρος κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 18-11-2010 23:50 |
Εσεις σε ποια κατηγορια ανηκετε; | emix | Χιούμορ | 19 | 04-05-2009 00:14 |
Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες : Kανεις δε θα σε θυμαται για τις κρυφες σου σκεψεις... | skippybi | Πολιτισμός | 2 | 30-01-2009 18:26 |