Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από capo
Λοιπον επειδή με το θεμα ασφάλεια ισως είμαι και υποχόνδριος μερικές φορές σας λέω ότι του το είχα επισημάνει πρίν ξεκινήσει η βόλτα μεχρι που του είπα να μην ακολουθήσει.
Ο ιδιος όμως δεν εβαλε μυαλό.
Για αυτό τον λόγο και σε όλη την διαδρομή πηγαινα με χαμηλές ταχύτητες και πολυ προσεκτικά.
Πολύ αμφιβάλω βέβαια για την εφαρμογή κανόνων ασφαλείας απο ολους, πάντα εδω μέσα εχω δει πού χειρότερα χωρίς κανένα αρνητικό σχόλιο στα post αλλά αυτό είναι μια αλλη ιστορία.
Απο εκεί και πέρα είμαστε όλοι ενηλικες και υπέυθηνοι των πράξεων μας.
|
Και γω συμφωνώ ότι κανείς δεν είναι αναμάρτητος και όλοι μας (μιλάω για τον εαυτό μου) έχουμε κάνει αρκετά χειρότερα και πιο επικίνδυνα από αυτό που έδειξες.
Από κει και πέρα όμως επειδή όπως λες είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας, δεν διαφημίζουμε ούτε επικροτούμε ενέργειες σαν του να κάνεις εντούρο με σορτσάκια και ξεκράνωτος και να το μοντάρουμε με μεράκι σε βίντεο προβάλλοντάς το σε πάρα πολλούς αναβάτες. Ούτε μετράει το "εγώ του το είπα, αυτός δε μ' άκουγε", ή "πήγαινα σιγά μη χτυπήσουμε" που δεν πηγαίνετε σιγά. Την άλλη φορά αν πράγματι ενδιαφέρεσαι για τον άμυαλο φίλο σου, δεν θα τον "θαυμάζεις" τραβώντας τον βίντεο από πίσω...
Αν όντως έχεις δει πολύ χειρότερα και ασχολίαστα εδώ μέσα, θα είναι ενδιαφέρον να μας τα ξαναδείξεις.