Με ηθικο ακμαιο και την διαθεση στα υψη οι τρεις Καμπαλερος συναντηθηκαν στις Αφιδνες και αφου αλληλοευχηθηκαν καλο κατευοδιο ξεκινησαν με σκοπο να φτασουν οσο το δυνατον μακρυτερα.
Παρα το προχωρημενο της ωρας ( μετα τις 8 μ.μ.) το θερμομετρο ηταν μονιμα κολλημενο στους 38°C, με αποτελεσμα η ζεστη μεχρι την Λαρισα να μας απομυζησει καθε ικμαδα ενεργειας .
Η συμβουλη ομως γνωστου Τρελου Αγοριου του forum με καταγωγη απο την Κοζανη οτι στη ομωνυμη πολη θα βρουμε μια οαση δροσιας μας ενδυναμωσε την ελπιδα για να συνεχισουμε.
Χτισμενη αναμεσα στις οροσειρες του Βερμιου,του Μπουρινου και των Πιεριων η Κοζανη μας επιφυλλασε μια ευχαριστη θερμοκρασιακη εκπληξη. Ειχε τουλαχιστον 15 °C διαφορα απο τον Θεσσαλικο Καμπο.
Στην μπυροκατανυξη που επακολουθησε σαν επιστεγασμα της προσπαθειας επιβεβαιωθηκε αφενος το υψηλο φρονημα της ομαδας, αφετερου οτι η αυταρεσκεια δεν αποτελει ελαττωμα μονο του γυναικειου φυλου.
Με το χαμογελο μονιμα πια ζωγραφισμενο στα χειλη μας δεν αργησαμε να οδηγηθουμε στην αγκαλια του Μορφεα ,σιγουροι οτι τα καλυτερα επονται.
Η διαδρομη της πρωτης βραδιας
Αθήνα, Ελλάς προς Κοζάνη, Ελλάς - Χάρτες Google
Συνεχιζεται