GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Χιούμορ

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 16-09-2011, 00:24
TAKIS04 Ο/Η TAKIS04 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: F 800 GS
Μηνύματα: 1,388
Προεπιλογή Συγχαρητήρια στην κυρία Διαμαντοπούλου

Συγχαρητήρια στην κυρία Διαμαντοπούλου | tsantiri

καλα apisteftable..............

Συγχαρητήρια στην κυρία Διαμαντοπούλου

Θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου για τον χειρισμό σας αναφορικά με την έλλειψη βιβλίων στα σχολεία.
Αυτό που καταφέρατε από την Τρίτη το μεσημέρι να συμβαίνει μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι και γύρω από αυτό, προϋποθέτει εγκέφαλο υψίστης νοημοσύνης στον οποίο και υποκλίνομαι με όλη την αγνότητα μιας φιλοφρόνησης από γυναίκα προς γυναίκα.
Ο βιβλιοπώλης της γειτονιάς μου, είναι πανευτυχής γιατί μέσα σε δυο μέρες έβγαλε τρία ΤΕΒΕ που χρωστούσε αφού έβγαλε περίπου 4.567.181 φωτοτυπίες στα παιδιά που ζητήθηκαν από τους δασκάλους.
Ο προμηθευτής αναλωσίμων του βιβλιοπώλη, κατάφερε να μαζέψει την έκτακτη εισφορά του και να την καταθέσει ως γνήσιος πατριώτης στο κράτος.
Κάποιοι δάσκαλοι και καθηγητές έχοντες την ίδια με εσάς νοημοσύνη, βρήκαν ευκαιρία να φοβερίσουν και να επιπλήξουν κάποιους μαθητές, γόνους αθλίων και ριψάσπηδων γονέων, οι οποίοι τους είχαν προειδοποιήσει ότι φωτοτυπίες ιδιωτικώς ΔΕΝ θα έβγαζαν.
Φέρατε μία δροσερή πνοή ανανέωσης στις τελματωμένες σχέσεις των ζευγαριών.
– Είσαι στα καλά σου; Θα εκτυπώσω 40 σελίδες μόνο για το ένα βιβλίο του ενός παιδιού; Ξέρεις πόσο κάνουν τα μελάνια; (έλεγε ο σύζυγος)
– Προέχει το καλό του παιδιού. Να κόψεις το τσιγάρο και να αγοράσεις μελάνια. (απαντούσε η σύζυγος).
Δημιουργήσατε επίσης, γονιμότατες φιλοσοφικές συζητήσεις μεταξή γονέων και υπάκουων εφήβων.
-Δεν θα φωτοτυπήσουμε εμείς τα βιβλία, μωρό μου. Είναι υποχρέωση του σχολείου σου. (έλεγε η δόλια μάνα)
-Ποτέ σου δεν με καταλαβαίνεις, πάλι βρήκες ευκαιρία να μου πας κόντρα σε όλα. (απαντούσε η έφηβη κόρη).
Το κυριότερο όμως επίτευγμά σας ήταν ότι δώσατε σκοπό ύπαρξης σε κάποιους συμπολίτες μας, που από άποψη,
Ξέρετε σε ποια αναφέρομαι. Είναι μια σχισμή, που βάζεις μέσα ένα δισκάκι που σου δίνει απλόχερα το Υπουργείο Παιδείας, πατάς κάτι κουμπάκια, κουνάς ένα τρωκτικό και γίνεται ένα θαύμα!!
Ένα άλλο μηχάνημα (δίπλα, πάνω, κάτω ή παραπέρα) γουργουρίζει χαρούμενο και….ξερνάει βιβλία.
Θαύμα. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ.
Κι επειδή είμαι πατριώτισσα , σας προτείνω να εισηγηθείτε στον υπουργό οικονομικών, έναν νέο φόρο, το copytax. Να φορολογηθεί το κάθε νοικοκυριό, ανάλογα με τον αριθμό των φωτοτυπιών που θα κατέχει στις 30 Σεπτεμβρίου. Πώς το βλέπετε;
Καλημέρα σας και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.
ΠΗΓΗ: olympia

Last edited by TAKIS04; 16-09-2011 at 01:12.
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:49.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!