![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σε όλους,
ονομάζομαι Νικόλας και μένω στην Καβάλα. Είμαι κάτοχος μιας Honda Transalp από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς δεν με έχει προδώσει ποτέ. Παρόλα αυτά έχω βαρεθεί κάθε φορά που περνά μια GS από μπροστά μου να μου τρέχουν τα σάλια. Για αυτό σκέφτομαι να αγοράσω μια the soonest possible, έστω και μεταχειρισμένη γιατί τα οικονομικά δεν επιτρέπουν και πολλά-πολλά. Για τον λόγο αυτό θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας σε μερικές ερωτησούλες που έχω. 1) Επειδή θα πάμε μάλλον για μεταχειρισμένο από 2004 έως και 2007 αναρωτιέμαι εάν σε αυτό το διάστημα τα μοντέλα άλλαζαν μόνο ώς προς τα χρώματα ή είχαν και άλλες αξιοσημείωτες βελτιώσεις ως προς την εμφάνιση ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Με άλλα λόγια από τί έτος μοντέλο και μετά προτείνετε να αγοράσω? 2) Υπάρχουν κάποια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αξεσουάρ π.χ. βαλίτσες, προστατευτικά κάγκελα κτλ, τα οποία είναι ακριβά να τα αγοράσω εκ των υστέρων και θα ήταν προτιμότερο να βρω μια μηχανή που να τα έχει ήδη? Ποια λέτε ότι είναι αυτά (και εάν είναι δυνατόν πείτε και μια τάξη μεγέθους αν τα αγοράσω). 3) Θα ξέρετε ότι με την Transalp στο συνεργείο δεν πολύ-παμε και όποτε συμβαίνει ένα τυπικό service (λάδια, ξύδια, φίλτρα, βαλβίδες) κοστίζει άντε 200 €. Δεν περιμένω να πληρώνω τα ίδια βέβαια αλλά τί θα λέγατε από την εμπειρία σας για την συχνότητα των βλαβών, την ευκολία αποκατάστασής τους και εάν είναι εύκολο για τί ποσά μιλάμε ότι κοστίζει ένα service? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Με εκτίμηση Νικόλας |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γεια και χαρά σας αδέρφια...!! | lykos27 | Καλώς ήλθατε | 25 | 10-06-2009 09:15 |
Γεία σας παίδες και από μένα | flash | Καλώς ήλθατε | 22 | 16-05-2009 08:42 |
Γεια σας και παλι!!!! | jmar | Καλώς ήλθατε | 23 | 22-02-2009 20:14 |
Γεια σας παιδία και από μενα... | christosms | Καλώς ήλθατε | 18 | 09-02-2009 18:21 |
Γειά σας και από εμένα... | ckalfas | Καλώς ήλθατε | 18 | 11-01-2009 21:39 |