![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ.
Οι δύο αυτές μέρες ήταν αφιερώμενες στην οικογένεια μου και τις ανηψίες μου. Είμαι λοιπόν στην περιοχή της Φρανκφούρτης και επισκέφτηκα τα παρακάτω μέρη... Ο ζωολογικός κήπος της πόλης ( Ζοο ) με είδη από όλη την πανίδα σε ένα τεράστειο πάρκο με τρελλή βλάστηση. Εισητήριο στα 6 ευρώ ο ενήλικας. Είναι πολύ κοντά στο κέντρο και έχει καφετέρια και εστιατόριο. Το μουσείο φυσικής ιστορίας με εκθέματα από ότι έχει υπάρξει ή υπάρχει στην πλανήτη. Από τεράστειους δεινόσαυρους και παράξενα απολιθώματα μέχρι θυλαστικά και πουλιά σε φυσικό μέγεθος, πλανητάριο, και μια εντυπωσιακή αναπαράσταση υφαιστείου. Τιμή 6 ευρώ το άτομο και επίσης πολύ κοντά στο κέντρο. ( Bockenheim Warte ). Η κάρτα απεριόριστων διαδρομών είναι κάτι που το προτιμώ όποτε επισκέφτομαι την Γερμανία. Με 14 ευρώ εξασφάλισα απεριόριστες διαδρομές για ένα γκρούπ 5 ατόμων. Τα παραπάνω σίγουρα ξετρελλαίνουν τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους. Οπότε μην διστάσετε να τα επισκεφτείτε. Αλλά έχοντας ζήσει αρκετά χρόνια στην περιοχή της Φρανκφούρτη πολύ ευχαρίστως να δώσω την όποια πληροφορία χρειαστεί κάποιος γενικότερα. Ετοιμάζομαι για Ολανδία.... ( Περισσότερα άυριο μαζί με τις τηγανητές πατάτες του NLS) Φωτογραφίες θα αργήσουν... ![]() ![]() ![]() |
|
|